Aankondiging: FoldersInFolders (Cydia)

Limneos, de ontwikkelaar van onder andere SBRotator, heeft deze week de tweak ‘FoldersInFolders’ aangekondigd. Deze stelt je in staat om Folders in Folders te plaatsen, net zoals de naam al doet verwachten. Apple heeft dit in iOS standaard geblokkeerd. Na het installeren van de tweak kan je in theorie al je applicaties kwijt op één pagina van je springboard.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

FoldersInFolders

Als je de tweak op je iPhone of iPod Touch hebt staan, kan je meteen een map in een map slepen om er gebruik van te maken. Het is ook mogelijk om mappen te creëren binnen een andere map, door een applicatie op een andere applicatie te plaatsen.

Op dit moment is de software nog in ontwikkeling. Er zijn dus nog wat fouten in de layout van de modificatie. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt door Limneos.

Via 99cblog

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.