Aankondiging: Facetime op de 3GS met FaceIt

Redactie
7 november 2010, 19:44
1 min leestijd
Aankondiging: Facetime op de 3GS met FaceIt

De iPhone 4 is de eerste iPhone die in staat is om te videobellen. Dit komt doordat dit het eerste toestel is met een camera op de voorkant. De specificaties van de iPhone 3GS zijn echter ook geschikt voor Facetime, maar door het ontbreken van een camera op de voorzijde van het toestel zal Apple dit nooit gaan activeren. Toch zal het binnenkort door ‘FaceIt’ mogelijk worden om Facetime te gebruiken op de iPhone 3GS.

Lees verder na de advertentie.

FaceIt op de iPhone 3GS

Ontwikkelaars zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van FaceIt. Dit is een modificatie die je via Cydia kan installeren in de toekomst. De tweak zal na de installatie een optie geven om Facetime aan te zetten. Je telefoonnummer wordt bij de activatie toegevoegd aan de database van Apple, waardoor je vanaf dat moment gebeld kan worden door ieder ander Facetime-apparaat.

Op dit moment kan je met de iPhone 3GS nog geen beelden uitzenden, maar wel ontvangen. De ontwikkelaars moeten dus nog de link leggen naar de camera op de achterzijde van de iPhone 3GS, want dan kunnen deze toestellen ook beelden doorsturen naar andere Facetime-toestellen. Deze stap lijkt niet heel moeilijk voor deze ontwikkelaars, want de moeilijkste delen van de ontwikkeling zijn al klaar.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 3GS
Apple iPhone 3GS
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen