Aankondiging: F0recast voor Mac OSX

Een maand geleden schreven we een bericht over de F0recast-software. Deze software geeft je precies inzicht of je wel of niet kan jailbreaken als je je iPhone met de pc verbindt. Het is dus eigenlijk software die elke beginnende jailbreaker gerust kan stellen. De software heeft tot nu toe één nadeel: Het werkt alleen met windows. Op Twitter heeft de ontwikkelaar van de software aangegeven dat de software ook voor Mac OSX wordt ontwikkeld.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

F0recast

In een maand is de F0recast-software al erg populair geworden. De software is al 181442 keer gedownload op dit moment. Met de komst van een mac-versie zal het succes nog groter worden. In de eerste instantie gaf de ontwikkelaar aan dat er nooit een mac-versie zou komen, maar nu lijkt het erop dat deze software binnen een week op internet zal verschijnen.

Een uitgebreid bericht over F0recast kan je lezen in ons archief.

Bron: TwitPic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.