Aankondiging: 3DBoard
Redactie

Binnenkort zal er in Cydia een tweak verschijnen die een 3D-effect aan je springboard kan geven. Om de modificatie 3DBoard te gebruiken heb je geen speciale bril nodig. De technieken die de ontwikkelaar heeft gebruikt voor 3DBoard lijken op die van de nieuwe Nintendo 3DS die eind maart in de Nederlandse winkels verschijnt.

Eerste beelden

In de onderstaande video is te zien dat de tweak al erg goed werkt. In werkelijkheid zal het effect nog beter te zien zijn, want het opnemen van een 3D-effect zorgt meestal voor een vervorming van het beeld. Om de echte 3D-effecten te ervaren zal je het dus zelf op je toestel moeten installeren.

Invloed op de batterij

Het is nog niet bekend wat de modificatie met de batterij van je iPhone gaat doen. Mogelijk kost het namelijk veel energie om het effect te tonen. Als dit het geval is, zal er waarschijnlijk snel een switch voor SBSettings beschikbaar komen waarmee je de modificatie gemakkelijk kan aan- en uitzetten.

Er is nog geen lanceerdatum bekend gemaakt door de ontwikkelaars, maar aan de video te zien kan het niet lang meer duren voordat de 3DBoard in Cydia verschijnt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.