7 typen iPhone gebruikers. Welke type ben jij?

Redactie
27 januari 2012, 12:29
3 min leestijd
7 typen iPhone gebruikers. Welke type ben jij?

Het Amerikaanse bedrijf Allareacodes.com heeft 7 typen iPhone gebruikers in kaart gebracht. Voor ons zijn er sowieso een paar types herkenbaar. Vandaag de vraag: Welke iPhone gebruiker ben jij? Misschien sta je er niet tussen. De 7 type gebruikers zijn namelijk ingedeeld in de VS. Zijn wij Nederlanders anders? Bekijk snel hieronder de 7 types en kijk welk type jij bent.

Lees verder na de advertentie.

1. De Apple Fan

De  fan is altijd enthousiast over alles wat Apple maakt en heeft elke versie van de iPhone gehad. Hij post regelmatig op iPhone forums en hij draagt een Apple t-shirt met alle trots, die hij overigens nooit wast zodat het niet faal wordt.

De fan schuift alle iPhone problemen af op de providers en switched hier ook gemakkelijk tussen zodat hij altijd de laatste iPhone in handen heeft.

2. De ongeïnteresseerde

De iPhone gebruiker heeft de iPhone omdat deze in de mode is. Of ze heeft haar contract vernieuwd en kreeg een iPhone kado. Ze is niet bewust van de enorme rekenkracht in haar handtas. Als ze het wel wist zou het haar ook niets interesseren.

Ze heeft nog nooit een app gekocht en klaagt over de grote van het toestel. Ze mist haar Motorola Razor V3.

3. De overmatige gebruiker

Het totaal tegenovergestelde van de ongeinteresserde is de overmatige gebruiker.Deze iPhone freak gebruikt de iPhone tot de batterij op is en langer. Het is moelijk om een gesprek met deze jongeman aan te gaan, omdat hij altijd zijn iPhone vast heeft. Hij gebruikt een groot, duur hoesje om zijn iPhone goed te beschermen en download apps uit verveling.

Met carnaval verkleedt hij zich als een Angry Bird.

4. De zakenman

 Deze gast heeft ook een Blackberry waar hij niet los van wil en kan komen. Hij heeft altijd allebei zijn telefoons op zak en gebruikt de iPhone meer als een gepimpte iPod als hij moet sporten. Zijn bedrijf betaalt de iPhone in een duur abonnement waar hij zelf voor moet bijleggen. Hij belt met de Blackberry tot grote ergenis van de iPhone fan.

Optioneel: Loopt rond met een bluetooth headset.

5. De Hacker

De hacker zal niet geconformeerd worden door de regels van Apple of wie dan ook. Op de dag dat de iPhone in handen is, wordt deze meteen gejailbreakt. Daarna wordt de iPhone creatief ingezet om de auto te starten, de electrische gordijnen en het licht in de woonkamer op afstand te bedienen.

De hacker telefoneert gratis via Wifi netwerken en probeert ook de iPhone fan over te halen, maar deze durft het niet aan.

6. De bejaarde

Niemand weet precies hoe de bejaarde aan een iPhone komt. Hij moet de iPhone ver van zijn gezicht houden om iets te kunnen lezen en hij typt met 1 teken per minuut. Eigenlijk is het raar dat de oude man nog een mobiele telefoon heeft.

Als de iPhone overgaat twijfelt hij even, draait vervolgens aan zijn gehoorapparaatje, neemt op en beseft na 1,5 minuut hallo zeggen dat hij een gemist gesprek heeft.

7. De klepzeiker

Dit stuk chagrijn doet niets anders dan klagen en steunen over de iPhone. Van het domme, niet functionele toetsenbord, tot de door Apple ingestelde iPhone beperkingen, tot de truien van Steve Jobs. Hij zegt tegen iedereen dat hij overstapt op Android zodra zijn contract afloopt en raakt geïrriteerd als hij de bejaarde met een iPhone ziet.

Mogelijke toekomst: Waarschijnlijk in het bezit van de volgende iPhone.

Welk type ben jij?

Via: Allareacodes.com

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen