‘Nieuwe foto’s van de iPhone 6 uitgelekt’

Gijs Ettes
15 augustus 2014, 12:40
1 min leestijd
‘Nieuwe foto’s van de iPhone 6 uitgelekt’

Op entertainmentwebsite TMZ, de Amerikaanse tegenhanger van de Privé, zijn 7 nieuwe (vermeende) iPhone 6 foto’s opgedoken. Deze tonen het aankomende Apple-toestel vanuit alle hoeken en met een ingeschakeld scherm.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de nieuwe iPhone 6 foto’s

De iPhone 6 foto’s zijn afkomstig van een bron van TMZ die naar verluidt de telefoon uit de Foxconn-fabriek van Apple heeft gesmokkeld. In de fabriek van Foxconn wordt het gros van alle iPhones geproduceerd. Op het scherm van een van de kiekjes is de interface van waarschijnlijk iOS 8 te zien met de toegankelijkheidsoptie ingeschakeld. Deze is aan te roepen door drie keer op de homeknop te klikken.

iPhone 6 foto's

‘Massaproductie iPhone 6 binnenkort van start’

iphone 6 iPhone nieuwsberichten

Het lijkt erop dat de massaproductie van de iPhone 6 binnenkort van start gaat. Het aankomende Apple-toestel zou zich momenteel in de productvalidatiefase bevinden; de laatste testfase voordat gestart wordt met de massale productie van de telefoon. De iPhone 6 ligt daarmee netjes op koers voor een onthulling op 9 september en een publieke release tien dagen erna.

Het is overigens aannemelijk dat de iPhone 6 als eerste in landen als de VS, Groot-Brittannië en Duitsland verschijnt en een week of twee later in de Benelux. Wie daar niet op kan wachten, heeft de optie om een nachtje door te halen voor de Apple Store in Oberhausen (Centroallee 147) of Keulen (Aachener Straße 1253). Wees er echt de avond van tevoren al, want je mag rekenen op lange rijen met Apple-fans.

Lees 4 kooptips om de iPhone 6 als eerste in huis te hebben.

Lees meer over de iPhone 6

(Via)

Categorie: Devices
Device: iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen