Placeholder
Wouter Nijsen

ConceptsiPhone heeft een interessante video uitgebracht, waarin maar liefst zes verschillende concepten van de iPhone 5C worden afgebeeld.

De iPhone 5C is de onofficiële naam die de nog niet bevestigde goedkope iPhone voorlopig heeft gekregen van de media. De naam kwam eerder namelijk in beeld bij vermeende foto’s van de verpakking van de goedkope iPhone.

Dat een goedkope iPhone eraan komt, is inmiddels zo goed als zeker. Hoe hij eruit gaat zien, wanneer hij komt en hoeveel hij überhaupt gaat kosten is dat nog allerminst.

Eerste plastic iPhone 5C om prijs te drukken

iPhone 5CHet wordt wel verwacht dat de iPhone 5Ceen plastic behuizing heeft om de kosten te drukken, veel weg heeft van de iPhone 5 en in een flink aantal verschillende kleuren beschikbaar gaat zijn.

iPhoned zette eerder al uiteen waarom de iPhone 5C een schot in de roos zou zijn, maar dat Apple er ook voor uit moet kijken niet te gaan concurreren met zijn eigen producten.

In de onderstaande video is goed te zien wat de internationale pers en enkele designers tot dusver van alle geruchten hebben gemaakt. De iPhone-concepten wereden gemaakt door T3, MacRumors, Martin Hajek, 9to5Mac en Nickolay Lamm. Welke vind jij het meest aannemelijk als toekomstige goedkope iPhone?

Lees alles over de iPhone 5C in ons iPhone 5C overzicht!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.