5 redenen om te wachten op de iPhone 5
Redactie

Inmiddels wordt door iedereen aangenomen dat de iPhone 5 op 12 september 2012 door Apple gepresenteerd zal worden. Naar verwachting zal de nieuwste smartphone dan in oktober ook in Nederland verkrijgbaar zijn. Heb geduld want er zijn minimaal vijf redenen om te wachten op de komst van de iPhone 5 naar Nederland.

1. Europese verkoop iPhone 5 op 5 oktober

De eerste reden om te wachten op de nieuwste iPhone is, dat deze al op korte termijn beschikbaar komt in Nederland. De verkoop zal op 21 september in de Verenigde Staten van start gaan, waarna de Europese uitrol op 5 oktober zal beginnen.

2. Dunner en langer scherm

De nieuwste smartphone zal dunner worden dan de huidige versies. Dat komt onder meer door de nieuwe schermtechnologie in-cell. Het toestel wordt daardoor zelfs met een groter scherm licht van gewicht.

3. Ondersteuning 4G in Nederland

Het ligt in de lijn der verwachting dat de volgende iPhone 4G zal ondersteunen in Nederland. Diverse providers in Nederland hebben al aangekondigd te beginnen met de uitrol van een 4G netwerk.

4. Camera 8.0 megapixels

De verwachting is dat de camera in de nieuwste iPhone over verbeterde camerafunctionaliteiten beschikt, zoals meer megapixels, betere flash, macro optie en meer effecten en instellingsmogelijkheden.

5. Quad-core processor

De kans is groot dat de nieuwe iPhone zal worden uitgerust met een zogenaamde quad-processor en dat is een enorme verbetering. Deze chip is een stuk sneller dan bijvoorbeeld de processor van de iPhone 4S.

Nog even en dan is het zover en kan iedereen op 12 september 2012 alle geruchten over de iPhone 5 bevestigd zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.