5 redenen om nu de iPhone XS (Max) als eerste in huis te halen (ADV)

Advertentie
14 september 2018, 10:02
4 min leestijd
5 redenen om nu de iPhone XS (Max) als eerste in huis te halen (ADV)

De iPhone XS en iPhone XS Max zijn vanaf nu te bestellen. Dit zijn de vijf redenen waarom het de moeite waard is om een exemplaar nu in huis te halen.

Wil je de iPhone XS (Max) als eerste in huis halen?

De pre-order van de iPhone XS (Max) is gestart en de eerste toestellen worden op vrijdag 21 september geleverd. Als eerste besteld = als eerste in huis. Wees er dus snel bij! Ontdek de super scherpe T-Mobile abonnementen:

Vijf redenen om nu over te stappen op de iPhone XS (Max)

Afgelopen woensdag werden ze onthuld en vanaf nu zijn ze al te bestellen: de gloednieuwe iPhone XS en iPhone XS Max. Apple verfijnt en perfectioneert hiermee de vernieuwingen van de iPhone X. Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om de overstap naar een XS of XS Max te maken.

iPhone XS

1. Het grootste iPhone-scherm ooit

De iPhone XS heeft hetzelfde 5,8 inch-oled-scherm als de iPhone X, maar voor de iPhone XS Max heeft Apple alles uit de kast getrokken. Het 6,5 inch-oled-scherm is het grootste wat Apple ooit heeft gemaakt.

Omdat dit display doorloopt tot aan de randen, is het formaat van het toestel zelf niet veel groter dan de iPhone 8 Plus. Indrukwekkend, want dat toestel heeft een veel kleiner scherm. Ben je fan van het kijken van films en series onderweg en speel je vaak iOS-games zoals Fortnite? Dan is het grote scherm van de iPhone XS Max voor jou gemaakt. Maar je hebt dan ook supersnel internet nodig. Combineer daarom de iPhone XS Max met een T-Mobile abonnement en profiteer van het snelst geteste mobiele netwerk.

2. Verbeterde camera

Uiteraard gaat de camera van de nieuwe iPhones er ook weer op vooruit dit jaar. Zowel op de iPhone XS als de iPhone XS Max is een dubbele lens aanwezig met een groothoek- en telelens van 12 megapixels.

Deze maakt onder meer de nieuwe Diepteregelings-functie mogelijk. Als je een portretfoto maakt, kun je hiermee na het maken van de foto nog het scherptediepte-effect aanpassen. Check alles over de iPhone XS hier.

iPhone XS

3. A12-chip is de snelste van het moment

Apple zet met deze nieuwe iPhones een nieuwe standaard als het op de chip aankomt. Apple ontwerpt de A-serie chip altijd zelf, en doet hiermee zijn voordeel met de nauwe samenwerking tussen de hardware van de iPhone en de software van iOS.

De nieuwe A12-chip gebruikt een zogenaamd 7 nanometer-proces, wat erop neerkomt op 50 procent snellere grafische prestaties en vijftig procent minder stroomverbruik. Daardoor reageert je iPhone dus een stuk sneller, maar gaat de accuduur er niet op achteruit. Sterker nog:

4. Langere accuduur (30 min en 1,5 uur)

Dankzij deze nieuwe chip en een verbeterde accu kun je zowel met de iPhone XS als de iPhone XS Max langer op een enkele acculading het toestel blijven gebruiken. De iPhone XS gaat er vergeleken met de iPhone X dertig minuten op vooruit, terwijl de iPhone XS Max het door het grotere formaat (en grotere accu) anderhalf uur langer volhoudt. Let wel op dat het hier om een gemiddelde gaat. Dus je kan nog langer van je nieuwe iPhone genieten zonder hem te moeten opladen. Bekijk de iPhone XS pagina voor nieuwe features.

iPhone XS

5. Een nieuw gouden kleurtje

Tot slot is het design van de iPhones grotendeels hetzelfde gebleven, maar heb je wel een nieuwe kleur om uit te kiezen. Allebei de nieuwe toestellen zijn verkrijgbaar in een stijlvol gouden kleurtje.

Door de glazen achterkant (voor draadloos opladen) lijkt deze nog het meest op de gouden kleur van de iPhone 8 en 8 Plus van vorig jaar. Ook de zijkant is gemaakt van een blinkend gouden rand van roestvrijstaal. Wil je iedereen laten zien dat jij met de nieuwste iPhone rondloopt? Dan is dit de kleur die je moet kiezen om op te vallen.

Wees er als 1e bij: Pre-order nu de iPhone Xs of Xs Max bij T-Mobile

Ben je overtuigd en wil je de iPhone XS (Max) als eerste in huis halen? Bekijk dan de volgende super scherpe T-Mobile deals met standaard €10 korting per maand op je bundel:

De iPhone XS (Max) bij T-Mobile:
✔ 5GB supersnel internet
✔ Onbeperkt bellen en SMS’en
✔ € 10,- korting p/m op je bundel!
✔ Op het snelst geteste mobiele netwerk

iPhone XS   iPhone XS Max
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen