De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Dit is de 5,5 inch iPhone 6 volgens Sonny Dickson

Rutger Otto
14 juni 2014, 10:22
1 min leestijd
Dit is de 5,5 inch iPhone 6 volgens Sonny Dickson

Apple brengt naar alle waarschijnlijkheid deze herfst de iPhone 6 uit. In twee varianten: een 4,7 inch model en een meer premium 5,5 inch ‘phablet’. Inmiddels hebben we voornamelijk mockups en dummy’s gezien van het 4,7 inch toestel. Meesterlekker Sonny Dickson toont nu het grote iPhone 6-model op verschillende foto’s.

Lees verder na de advertentie.

5,5 inch iphone 6 kein

Op Twitter heeft de jonge Australiër foto’s geplaatst van de vermeende 5,5 inch iPhone 6 in de kleuren wit en goud. Het ontwerp van dit toestel lijkt in essentie een grotere versie van de 4,7 inch variant te zijn. De iPhone 6 lijkt een stuk dunner. De achterkant heeft onderbrekingen voor de antenne en is dus niet uit één stuk metaal gemaakt.

Weinig verschil met de 4,7 inch versie

Kijkend naar de camera led, zie je dat het langwerpige gedeelte van de iPhone 5S True Tone-sensor is vervangen. De powerknop is van de bovenkant verhuisd naar de rechterzijde van het toestel. Dat bedient waarschijnlijk veel gemakkelijker op zo’n groot toestel. Bij de FaceTime camera zit een gaatje. Dat verschil met de 4,7 inch versie kan wijzen op een microfoontje of gewoon een productiefout in de dummy.

Inderdaad, het gaat om dummy-modellen, dus ze kunnen verschillen van de versie die Apple uiteindelijk presenteert. Toch is het altijd interessant als Sonny Dickson foto’s publiceert. In het verleden kondigde hij al de iPhone 5C aan, evenals een champagnegouden iPhone 5S en de behuizingen van de iPad 5 en iPad Mini 2 voordat Apple daartoe de kans kreeg.

Over de nieuwe iPhones

Naast grotere schermen krijgen de nieuwe iPhones waarschijnlijk de nog efficiëntere A8-processor om batterijduur te verlengen. Ook test Apple grotere schermen met een betere resolutie van 1704 x 960. De nieuwe iPhones zullen beschikbaar komen met het nieuwe besturingssysteem iOS 8.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu