De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

4G-roaming voor Vodafone-klanten vanaf aankomende zomer

Gijs Ettes
18 februari 2014, 17:07
1 min leestijd
4G-roaming voor Vodafone-klanten vanaf aankomende zomer

Ook Vodafone gaat het aantal landen waar klanten kunnen internetten op een 4G-netwerk uitbreiden, zo laat de provider weten middels een persbericht. De uitrol verloopt gefaseerd, maar vanaf de zomer kunnen Nederlandse Vodafone-klanten in het buitenland op 4G roamen.

Lees verder na de advertentie.

4G-roaming Vodafone-klanten

Binnen een paar maanden roamen Vodafone-klanten in 18 landen via 4G tegen dezelfde kosten als het geval is bij 3G. De aankondiging van Vodafone komt een dag nadat KPN zijn plannen onthulde met betrekking tot 4G in het buitenland. KPN- en Hi-klanten kunnen om te beginnen in Frankrijk en Noorwegen gebruikmaken van 4G, maar de provider is voornemens op korte termijn meer landen aan het lijstje toe te voegen.

→ Vodafone iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Vodafone biedt op dit moment 4G-roaming aan op de eigen netwerken in Spanje, Portugal, Griekenland, Italië en Roemenië. De komende maanden voegt de provider 4G-roaming op eigen netwerken toe in ons land, maar ook in Engeland, Duitsland, Australië, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland. Via roamingovereenkomsten met andere providers kunnen Vodafone-klanten daarnaast hun roamingbundel gebruiken in België, Frankrijk, Zwitserland, Japan, Singapore en Zuid-Korea.

De beste Vodafone iPhone-abonnementen

Wil je een iPhone bij Vodafone kopen, maar weet je niet waar je het goedkoopste uit bent? Check de actuele iPhone aanbiedingen hieronder!

Lees het laatste Vodafone nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen