4G-netwerk T-Mobile eind 2015 landelijk dekkend

Gijs Ettes
26 februari 2015, 10:15
1 min leestijd
4G-netwerk T-Mobile eind 2015 landelijk dekkend

Eind dit jaar moet het 4G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend zijn, zo laat de provider vandaag weten. Momenteel kun je als klant nog niet in alle delen van Nederland gebruikmaken van snel mobiel internet van T-Mobile.

Lees verder na de advertentie.

Dekking 4G-netwerk van T-Mobile wordt groter

4G-netwerk van T-Mobile
Bron: 4Gdekking.nl

Het 4G-netwerk van T-Mobile is momenteel beschikbaar in Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en delen van Noord-Brabant en Flevoland. Ook in de gebieden rondom Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Enschede en Groningen kan gebruik worden gemaakt van 4G. Volgens T-Mobile loopt de uitrol van het netwerk op schema. Ruim een miljoen klanten maken momenteel gebruik van 4G en dat aantal zal de komende maanden verder stijgen als de dekking landelijk wordt, aldus de provider. Concurrenten KPN en Vodafone bieden al langer landelijke 4G-dekking.

T-Mobile verkocht in 2014 Simpel en stopte met MTV Mobile, maar heeft naar eigen zeggen de dalende inkomsten van het afgelopen jaar weten te compenseren door beter op de kosten te letten. Ook steeg het dataverbruik van klanten in 2014 met maar liefst 128 procent.

Dit jaar gaat de provider door met twee merken: T-Mobile en BEN. “We verwachten veel van BEN in 2015 als personal budget-challenger“, aldus Mark Klein, CEO van T-Mobile Nederland. “BEN is na meer dan tien jaar nog altijd een zeer gerespecteerd en geliefd merk met een trouw klantenbestand. Door zijn aanbod van no-nonsense mobiele telefonie, mobiel internet, een geweldige netwerkervaring en betrouwbare diensten tegen een concurrerende prijs biedt het merk uitstekende perspectieven in dit zeer competitieve segment.”

Het laatste nieuws over T-Mobile

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu