3 Apps die je helpen een vakantie te boeken
Redactie

Heb je vakantie en wil je weg, maar weet je nog niet waarheen? Vandaag krijg je 3 apps om je daarbij te helpen.

Doe inspiratie op met 1000 ultimate experiences

Soms weet je niet waar je de inspiratie vandaan moet halen. Gelukkig heeft Lonely planet een leuke app om jouw zelf te laten ontdekken wat je wilt zien in de wereld.

We hebben het over de 1000 ultimate experiences applicatie. Deze app laat alle mooie plekken en mythen zien met bijbehorende plaatjes. Van Spanje tot Nieuw-Zeeland. Genoeg keuze dus om je te oriënteren. Je moet er wel wat voor neerleggen, want de app kost je maar liefst 3,99 Euro.

Vind de goekoopste tickets met VliegTickets

Heb je een bestemming uitgekozen dan kun je met de app vliegtickets van waarheenwaarvoor.nl  de goedkoopste vluchten bekijken. Deze applicatie vergelijkt alle goedkope websites en hun aanbiedingen. Wellicht staan er aanbiedingen bij die naar een van jouw net bedachte bestemmingen gaan?

VliegTickets

THISISIT

Gratis via App Store

Vind een verblijfplaats met Airbnb

Een verblijfplaats vinden is niet heel erg moeilijk, maar wel vaak erg duur. Airbnb is een leuke, overzichtelijke en makkelijke applicatie waarin mensen hun woningen te huur kunnen aanbieden. Zo kom je al snel goeie aanbiedingen tegen die op een leukere plek zitten dan dat hotel wat je gevonden had en ook nog eens voor minder. De applicatie werkt zo goed dat je ook meteen kunt boeken. Dit is echt een aanrader.

Airbnb

Airbnb, Inc.

9 (211 reviews)
Gratis via App Store
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb

Voor je het weet heb je een vakantie geboekt van A tot Z met de apps. We hopen dat je een leuke vakantie hebt gevonden en zult beleven.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.