Apple huurt podium evenementenhal af
Redactie

Apple heeft het Yerba Buena Center in San Francisco afgehuurd voor 25,26 en 27 januari. Apple heeft met haar laatste evenement ook het Yerba Buena Center gebruikt. Dit was toen om de nieuwe iPod lijn aan te kondigen. Ze zouden op 26 januari een ‘major product announcement‘ doen. Zo lijkt het erop dat dit en dit gerucht werkelijkeid beginnen te worden en dat het zogenaamde Apple Tablet echt komt. Analist Gene Munster denkt dat iedereen nog iets te optimistisch is aangezien het nog niet zeker is dat Apple deze dagen de zaal heeft gehuurd.

We believe there is a 75 percent likelihood that Apple will have an event in January and a 50 percent chance that it will be held to launch the Apple Tablet,” he wrote in a new research note. “If Apple announced the Tablet in January, it would likely ship later in the March quarter.

Hij denkt dus dat er een grote kans is dat Apple een evenement houd op deze dagen en dat de kans maar 50% is dat er ook echt het Apple Tablet aangekondigd word. Gene Munster is wel een analist die vaker voorspellingen heeft gedaan over Apple die uitkwamen.

Dus wat zal het evenement ons bieden als het er komt? Iets waar we bijna zeker van kunnen zijn is dat iWork ’10 en iLife ’10 aangekondigd worden. Dat word altijd op Macworld gedaan maar Apple zal daar niet meer aan deelnemen. Wellicht zien we een iPod Touch met camera voorbij komen. Misschien de iPhone vierde generatie en het iPhone OS 4.0. Wat zeer onwaarschijnlijk zal zijn aangezien Apple dit altijd in juni doet op het WWDC. Hopelijk komt het Apple Tablet echt. Maar tot die tijd kunnen we alleen maar wachten.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.