Zo kan de iPhone X-opvolger met kleinere notch en schermranden eruitzien

Lars Paijmans
23 januari 2018, 16:48
1 min leestijd
Zo kan de iPhone X-opvolger met kleinere notch en schermranden eruitzien

De opvolger van de iPhone X zou volgens geruchten kleinere schermranden krijgen en ook de notch minder groot maken. Een nieuw 2019 iPhone-concept geeft ons een eerste indruk van dit gewijzigde uiterlijk.

Lees verder na de advertentie.

2019 iPhone-concept toont aangepast design

Hoewel Apple vorig jaar al het design van de iPhone grondig vernieuwde met de X, lijkt het ontwerp een minder lang leven beschoren te zijn dan dat van de iPhone 6. Volgens de eerste geruchten staat een bijgewerkt design al op de planning voor 2019, met als belangrijkste verschil een kleinere notch en minder prominente schermranden rondom het oled-display.

2019 iPhone concept

iDropNews gebruikte de informatie uit het gerucht om alvast een voorproefje te geven op deze 2019 iPhone. Omdat Apple de techniek van Face ID in de frontcamera wil verwerken, zijn er minder sensoren nodig en kan de uitsnede aan de bovenkant worden verkleind.

2019 iPhone concept

Extra groot scherm, zelfde formaat iPhone

Hierdoor neemt het formaat van het display toe, zeker als ze schermranden ook nog eens smaller worden gemaakt. Mocht Apple hier inderdaad voor kiezen, dan lijkt het nog meer alsof je alleen een scherm in je handen hebt.

Voordat deze iPhone zou verschijnen, staan er eerst nog vier iPhones op het programma voor 2018. In maart moet de iPhone SE 2 verschijnen, waarna dit najaar er drie nieuwe iPhones in de schappen komen te liggen. Daarvan zal er eentje zelfs de huidige iPhone X compleet vervangen, wat van de X de iPhone maakt met een van de kortste levensduren. Hier lees je alles over in het onderstaande overzicht.

Lees ook: Dit weten we nu al over de vier iPhones van 2018

Bron: iDropNews
Bronnen afbeeldingen: iDropNews, iDropNews, iDropnews
Categorieën: Apple, Geruchten
Device: iPhone X

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone X
Apple iPhone X
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen