De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

iPhoned geeft de nieuwe iPhone XS weg! Zo doe je mee (laatste dag!)

Lars Paijmans
20 september 2018, 15:54
2 min leestijd

Het is september en trouwe iPhone-lezers weten wat dat betekent: jij kunt de iPhone XS winnen! Kijk snel hoe jij kans maakt op de opvolger van de iPhone X.

Zo kun jij de iPhone XS winnen

Dit najaar is er weer genoeg om te kiezen voor Apple-liefhebbers. Het bedrijf heeft maar liefst drie nieuwe iPhones voor ons in petto, en in deze winactie geven wij de opvolger van de iPhone X weg. Het gaat hier dus om de iPhone XS, en niet de grotere iPhone XS Max of goedkopere iPhone XR.

iPhone XR naam

De winnaar krijgt de opvolger van de iPhone X helemaal gratis, zonder addertjes onder het gras of verdachte kleine letters. Het enige wat je hoeft te doen, is onze app downloaden en jezelf inschrijven voor de actie. Dat werkt als volgt.

Download onze iPhoned-app

Veel van onze lezers hebben hem al op hun iPhone staan: onze eigen iPhoned-app. In deze app lees je al onze nieuwsberichten, tips en reviews, maar dan native op je iPhone. Als je de app installeert, kun je jezelf meteen inschrijven.

  1. Download de iPhoned-app in de App Store (gebruik de downloadknop hieronder);
  2. Open de app en volg de stappen op het scherm;
  3. Klik op de banner bovenin beeld;
  4. Schrijf jezelf in voor de winactie.

Start de app op en je ziet een oranje balk waarmee je jezelf kunt inschrijven voor de winactie. Heb je de balk weggetikt? Dan vind je de winactie terug in het zijmenu van de app.

Let op: Heb je de iPhoned-app al geïnstalleerd? Dan kun je uiteraard ook meedoen met de actie. Zorg er wel voor dat je de nieuwste versie van de app hebt, zodat de winactie ook op jouw scherm verschijnt.

IP

BigSpark B.V.

Gratis via App Store

Wanneer maken we de winnaar bekend?

Op vrijdag 21 september, de dag dat de nieuwe iPhone in Nederland te koop is, maken we de winnaar bekend. Houd iPhoned dus in de gaten en heel veel succes!

Lees alles over de nieuwe iPhones:

Bron afbeelding: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS
Apple iPhone XS

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen