‘Apple onthult 10.5-inch iPad begin april tijdens opening van Apple Park’

Lars Paijmans
14 maart 2017, 10:43
2 min leestijd
‘Apple onthult 10.5-inch iPad begin april tijdens opening van Apple Park’

Lang leek het erop dat Apple de nieuwe 10.5-inch iPad zou doorschuiven naar mei of juni. Een nieuwe bron stelt nu dat de productie sneller gaat dan gedacht. Dit zorgt ervoor dat de 2017 iPad april onthulling samenvalt met de opening van het Apple Park.

Lees verder na de advertentie.

2017 iPad april onthulling tegelijk met Apple Park

Op basis van anonieme industriebronnen stelt DigiTimes dat Apple de 10.5-inch iPad begin april uit de doeken doet. Dit zou samenvallen met de opening van het Apple Park, het nieuwe hoofdkantoor van Apple dat ook begin april haar deuren opent.

2017 iPad april

Het gerucht van DigiTimes spreekt dat van gisteren tegen, toen anonieme bronnen tegenover Macrumors verkondigden dat Apple volgende week al een iPad-event zou organiseren. Het is inmiddels echter al 14 maart en we hebben nog steeds geen uitnodiging voor de keynote ontvangen. Deze zou in theorie nog vanavond of morgenavond kunnen komen, maar dat is later dan we van Apple gewend zijn.

Gisteravond doken daarnaast vier nieuwe iPads op in de logbestanden van een mobiel marketingbureau. Hieruit blijkt dat Apple deze nieuwe tablets actief aan het testen is, al is het nog niet helemaal duidelijk om welke vier nieuwe iPads het hier gaat. Vooralsnog gaan we uit van een nieuwe 12.9-inch iPad Pro en de nieuwe 10.5-inch iPad die voor het eerst in jaren een nieuw design voor Apples tablet introduceert.

Apple test nieuwe iPads

Het gerucht van vandaag is de zoveelste aanwijzing dat we nieuwe iPads binnen handbereik zijn. Eind maart of begin april zal Apple een evenement organiseren, al lijkt het logisch dat Apple dit laat samenvallen met de opening van het indrukwekkende nieuwe hoofdkantoor. Eind februari liet Apple immers al weten dat het Apple Park begin april met een ‘feestelijke opening’ zal onthullen. Een mooi moment om de pers uit te nodigen en tegelijkertijd nieuwe iPads te onthullen dus.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Digitimes
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPad Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen