1Password breidt Touch Bar-opties uit en biedt proefversie aan

Erwin Vogelaar
27 februari 2017, 20:24
2 min leestijd
1Password breidt Touch Bar-opties uit en biedt proefversie aan

1Password was een van de eerste programma’s met Touch Bar-ondersteuning. Versie 6.6 voegt nieuwe opties toe. Ook is er nu een 1Password proefversie.

Lees verder na de advertentie.

1Password proefversie

1Password is een van de bekendste wachtwoordbeheerders voor macOS. Het idee is dat het programma, en de bijhorende app, sterke wachtwoorden voor je maken en deze onthouden. Je hoeft dus alleen het hoofdwachtwoord van 1Password zelf te houden. Of je maakt gebruik van Touch ID, zodat je helemaal niets meer hoeft te onthouden. Vorig jaar november was dit programma een van de eersten met Touch Bar-ondersteuning voor gebruik op de MacBook Pro. In de nieuwste update worden deze mogelijkheden uitgebreid en kun je gebruikmaken van een proefversie om te testen of de wachtwoordbeheerder aan je wensen voldoet.

Het was al mogelijk om via de Touch Bar van wachtwoordkluis te wisselen of om een nieuw wachtwoord te genereren. Nu is het ook mogelijk om wachtwoorden aan te passen. Via een slider kun je aangeven hoelang het wachtwoord moet zijn.

1password proefversie

Installeer je het programma, dan leidt 1Password je nu op een nieuwe manier door de installatie heen. Onderdeel daarvan is de optie om een gratis proefversie te gebruiken. Dit was al mogelijk via de 1Password-website, maar nu ook via de Mac App Store. Met deze proefversie is het programma dertig dagen lang gratis te gebruiken. Zodra deze maand over is, word je gevraagd om over te gaan op een abonnement. Je zult maandelijks moeten betalen om gebruik te maken van 1Password, maar dan kun je de dienst wel op al je apparaten bereiken.

Gebruik je 1Password al, dan hoef je niet over te stappen op een abonnement. Wel biedt 1Password wat extra gemakken voor betalende gebruikers, zoals dat al je data direct goed staat als je inlogt op een nieuw apparaat. Ook krijg je als eerste de laatste updates.

1Password

AgileBits Inc.

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Bron: AgileBits
Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen