Versier je Mac en iPhone met de wallpapers van de 16 inch-MacBook

Wouter Nijsen
19 november 2019, 10:59
1 min leestijd
Versier je Mac en iPhone met de wallpapers van de 16 inch-MacBook

De onlangs gepresenteerde 16 inch-MacBook bevat twee toffe nieuwe wallpapers, die je nu ook op je eigen Mac en iPhone kunt gebruiken. Download de achtergronden in dit artikel.

16 inch-MacBook wallpapers downloaden: check ze hier

Apple maakt voor elke nieuwe MacBook een aantal nieuwe wallpapers en ook op de 16 inch-MacBook zijn toffe achtergronden aanwezig. De kleurrijke wallpapers zie je hieronder en komen goed tot hun recht op het grotere 16 inch-scherm van de nieuwe MacBook Pro. Je kunt ze echter ook prima op andere Macs gebruiken, want met een resolutie van 6016 bij 6016 pixels zien ze er op elk apparaat scherp uit.

9to5Mac heeft de wallpapers beschikbaar gemaakt en hieronder kun je ze downloaden. Een mooie en simpele manier om je MacBook en weer fris en als nieuw uit te laten zien. Het is ook mogelijk om de achtergronden op je iPhone te gebruiken, want designer @AR72014, die je misschien kent van onze wekelijkse Wallpaper Weekly-rubriek, heeft ze aangepast.

Download de wallpaper hier

Download de wallpaper hier

Download de wallpaper hier

Download de wallpaper hier

Meer over de 16 inch-MacBook Pro

Het design van de nieuwe MacBook Pro lijkt op dat van de huidige modellen, met als belangrijkste verschil dat de schermranden een stukje kleiner zijn. Daardoor kan de behuizing van de 16 inch-MacBook relatief compact blijven, terwijl er toch een groter scherm aanwezig is.

Een andere belangrijke verbetering heeft te maken met het toetsenbord. De 16 inch-MacBook heeft een keyboard met een zogeheten ‘schaarmechanisme’, dat een stuk minder gevoelig is dan de huidige vlinder-toetsenborden van MacBooks.

6 verbeteringen van de kersverse 16 inch-MacBook Pro: het upgraden waard, of niet?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook Pro 2020
Apple MacBook Pro 2020

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu