12 dagen cadeaus: Hoe krijg je de Amerikaanse cadeaus?
Redactie

Apple geeft van 26 december tot en met 6 januari elke dag een cadeau weg. Dit kan een applicatie zijn maar kan ook een liedje of een audioboek zijn. In veel landen zijn dezelfde cadeaus maar in bijvoorbeeld Amerika en Duitsland zijn er andere cadeaus. De lijst die iPhone-Ticker.de heeft gepubliceerd lijkt vandaag te kloppen met het cadeau wat daar te krijgen is. In die landen is vandaag Trivial Pursuit te krijgen. Eerder vandaag besproken we Trivial Pursuit al omdat die vandaag in Nederland ook gratis te verkrijgen is.

Het is niet moeilijk om het cadeau uit een ander land gratis te krijgen. Door je iPhone of iPod Touch op een andere taal in te stellen krijg je het cadeau uit het desbetreffende land. Het aanpassen van het land doe je alsvolgt:

Instellingen > Algemeen > Landinstellingen > Regionotatie

Als je daar een ander land kiest krijg je het cadeau dat in dat land voor één dag gratis te verkrijgen is. Veel plezier met alle cadeaus die Apple nog gaat weggeven de komende negen dagen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • jan

  je krijgt dan wel een Itunes error dus hier lukt dat niet hoor.

 • Yoeri Boven

  Hee Jan,
  Bij mij lukt het gewoon. Ik zal het morgen (bij het volgende cadeau) nog eens proberen. Krijg ik dan een error, dan pas ik het artikel aan.

  Yoeri.

 • Winfred

  Ik dacht dat deze actie niet in de US winkel loopt, wel in de UK winkel (en Duitse, etc.).
  Ook ik krijg de iTunes error als ik op de link in de app klik.

 • AT

  Bij mij werkt het gewoon… Ik heb een iPhone 3GS, een Nederlandse èn VS iTunes account, en m’n regionotatie ingesteld op VS… Geen errors

 • Ingmar

  Veranderen van de settings (alleen een NL iTunes account) leverde voor USA, UK en Duitsland errors op. Helaas.

 • Michael

  Ik krijg de error ook. Ongeacht welk account ik inlog in de store, kan alleen de NL downloads voorelkaar krijgen, zal thuis nog eens proberen via wifi, mogelijk dat t-mobile er tussen zit.

  Jailbroken 3G, t-mobile, US en NL itunes account.

  the request cannot be completed.

 • Yoeri Boven

  Bij mij lukt het ook vandaag gewoon. Vandaag zie ik namelijk in Nederland Leona Lewis met Happy (Jason Nevins remix) en in het Amerikaans krijg ik JLS met Everybody In Love.

 • Davy

  bij mij werkt ie ook niet hoor :'(

 • Gerrit

  Bij werkt ie ook niet…