12 dagen cadeaus, dag 5: gratis Home Alone
Roel van Hout

De eerste gratis film van de 12 dagen cadeaus-actie van dit jaar is een feit: je kunt gratis Home Alone downloaden!

We kregen dit jaar al muziek van Justin Timberlake, het spel Tiny Thief, het boek De Vliegeraar, de educatieve app Toca House, maar nog geen film. Daar komt nu verandering in met Home Alone, de welbekende kerstfilm uit 1990.

gratis Home AloneDag 5: gratis Home Alone

Een gegeven paard kijken wij nooit in de bek, maar feit is wel dat de timing van dit cadeau iets beter had gekund. Home Alone is immers de ultieme kerstfilm, en deze een paar dagen erna nog kijken voelt toch een beetje als een Sinterklaasavond op 6 of 7 december.

Desalniettemin is de film een klassieker, die wij kunnen blijven kijken. Het verhaal is inmiddels welbekend: een grote familie gaat op een kerstreis, maar vergeet in de hectiek 8-jarige zoon Kevin, die met kerst alleen thuis komt te zitten. Aangezien het even duurt voordat men zich bewust wordt van het ontbreken van het kereltje, is de familie een behoorlijk eind uit de richting en Kevin een behoorlijke tijd alleen. Die heeft het ondertussen behoorlijk druk met het afweren van twee niet al te snuggere inbrekers.

Home Alone is de hele dag gratis te downloaden!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.