11-01-11: Bijeenkomst van Verizon
Redactie

De afgelopen week gingen er veel geruchten de ronde over een keynote van Apple die morgen zou plaats vinden. Tot op heden heeft Apple nog geen enkele uitnodiging verstuurd, en dus lijkt het onwaarschijnlijk dat Apple morgen iets gepland heeft. Toch komt het gerucht over de Verizon-iPhone steeds dichterbij, want Verizon heeft de pers wél uitgenodigd voor een bijeenkomst op 11-01-11.

CDMA-netwerk

Hoogstwaarschijnlijk gaat Verizon morgen een iPhone aankondigen die met hun CDMA-netwerk overweg kan. Dit alternatieve netwerk wordt op dit moment nergens in Europa gebruikt, en dus hebben wij Nederlanders niets aan deze iPhone 4.

Verizon Wireless is een grote telecom provider in Amerika. Veel mensen hebben hun abonnement bij deze provider omdat het netwerk een erg goede dekking heeft in Amerika. Daarnaast is het mobiele internet een stuk sneller dan bij de andere netwerken, en dus willen smartphone-gebruikers graag met dit netwerk verbinding hebben. Een iPhone met een CDMA-chip is dus in theorie al een verkoopsucces.

The Wall Street Journal

The Wall Street Journal vroeg op de CES wat de bezoekers van een iPhone met CDMA-chip vinden. Uit de vele positieve reacties blijkt dat heel veel Amerikanen interesse hebben in deze telefoon met Verizon als provider. Je kan de interviews zien naast het artikel over de uitnodiging van Verizon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.