Placeholder
Redactie

Een paar weken geleden maakte AppShopper.com bekend dat er al 100.000 applicaties waren goedgekeurd in de App Store. Omdat er ook applicaties verwijderd zijn, stonden er toen iets meer dan 93.000 in de App Store. Vandaag maakte Apple in een persbericht bekend dat het aantal applicaties in de App Store nu de 100.000 heeft bereikt.

In het bericht gaat het vooral over het succes van de App Store en zijn de 100.000 applicaties maar een bijzaak. De App Store word gebruikt in 77 landen en er is een keuze uit 20 categorieën. Een poos geleden werd al bekend dat er al 2 miljard applicaties zijn gedownload en dat al na pas anderhalf jaar na de opening van de App Store. Met meer dan 50 miljoen iPod Touch of iPhone gebruikers is het voor grote developers een goed platform om voor te ontwikkelen. Ook staat erin dat met de komst van OS 3.0 er nog meer interessante opties zijn voor in een applicatie.

In het persbericht staat dus vooral wat de App Store tot een succes maakt en dat het al een succes is. Met 100.000 applicaties zit er dus vast wel iets wat jij handig vind maar natuurlijk is er altijd iets dat je mist. Welke app zou jij graag willen zien? Laat het ons weten!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.