iPhone SE 2 los toestel geruchten

Apple iPhone SE 2
Scherm 4.7 inch
Camera 12 megapixel

De iPhone SE 2 los kopen: dit moet je weten

De iPhone SE 2 (of iPhone 9) is het nieuwe budgettoestel dat Apple naar verwachting in de loop van 2020 uitbrengt. De SE 2 is met het 4,7 inch scherm een stuk kleiner dan de andere iPhones die Apple momenteel verkoopt. Dat levert een handzaam toestel op, dat ook een stuk goedkoper uitvalt dan we van Apple gewend zijn. Naar verwachting krijgt het toestel een glazen achterkant voor draadloos opladen en dezelfde krachtige chip die ook in de iPhone 11 zat. Wil je meer weten over de nieuwe functies? Bekijk dan onze uitgebreide iPhone SE 2 toestelpagina.

iPhone SE 2 groter scherm

Uitvoeringen van de iPhone SE 2

Hoewel de iPhone SE 2 nog niet officieel is aangekondigd, kunnen we op basis van geruchten en gelekte informatie wel al het een en ander zeggen over de verschillende iPhone SE 2 modellen. Zo zal het toestel naar verwachting in drie kleuren verschijnen: spacegrijs, goud en zilver. Door de glazen achterkant kunnen deze kleuren net even anders uitvallen dan de vorige SE.

Over de iPhone SE 2 opslagcapaciteit is nog weinig bekend, maar als we naar de eerste iPhone SE kijken ligt het voor de hand dat Apple wederom voor 32GB en 128GB aan intern geheugen gaat. Wanneer moet je kiezen voor 32GB en wanneer voor 128GB?

  • 32GB: 32GB opslag zal voldoende zijn voor de meeste gebruikers, zeker als ze een abonnement op iCloud hebben om hun foto's en documenten niet lokaal op te slaan.
  • 128GB: Ben je een grootgebruiker die films wil downloaden, grote games wil spelen en al je media offline opslaat? Dan kun je beter voor het 128GB-model gaan, aangezien je het geheugen van een iPhone naderhand nooit kunt uitbreiden.

Prijzen van de iPhone 9

De iPhone SE 2 is nog niet officieel aangekondigd, dus zijn ook de prijzen nog niet bekend. Apple verkoopt de huidige SE met een adviesprijs van 420 euro en 530 euro, dus zal ook de prijs van zijn opvolger in deze regio zitten. Zodra Apple het toestel officieel onthult, zie je de actuele prijzen direct terug in onze prijsvergelijker.

iPhone 9 los kopen: hier moet je op letten

Een iPhone los kopen kan zo zijn voordelen hebben. Zo vermijd je een BKR-registratie omdat je geen lening afsluit, in tegenstelling tot een toestel met abonnement. Standaard krijg je twee jaar garantie op een iPhone, al geven sommige aanbieders ook drie jaar garantie. Houd daar dus rekening mee met het uitkiezen van een deal, als dit belangrijk voor je is. Een losse iPhone is altijd simlockvrij, zodat je jouw eigen simkaart er in kunt stoppen. Dat is ook de reden dat veel mensen een sim only-abonnement afsluiten in combinatie met een los toestel.

Zo vind je met onze vergelijker altijd de beste iPhone 9 deal

Zodra Apple de iPhone SE 2 officieel onthult, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om een actueel beeld te krijgen van alle deals. Via de linkerkolom kun je filteren op bijvoorbeeld kleur en opslagcapaciteit, zodat alleen de resultaten overblijven die voor jou relevant zijn. Let ook goed op de levertijd, een belangrijk detail waaraan jij kunt zien hoe lang het duurt tot het toestel bij jou bezorgd wordt.

iPhone 9 met sim only of abonnement?

Als je een losse iPhone SE 2 hebt gekocht, heb je waarschijnlijk ook een sim only abonnement nodig om het toestel ook echt te kunnen gebruiken. Op onze zustersite Onlysim helpen we je aan het abonnement dat bij je past. Natuurlijk zal de iPhone 9 met abonnement ook beschikbaar komen. Tegen die tijd vult onze abonnementvergelijker zich ook met de meest actuele deals.

Sim only keuzehulp