iPhone 9 kopen met abonnement verwachtingen

Apple iPhone SE 2
Scherm 4.7 inch
Camera 12 megapixel

iPhone SE 2 met abonnement: dit moet je weten

De iPhone SE 2 (of iPhone 9) wordt de opvolger van de in 2016 uitgebrachte iPhone SE. Het toestel is nog niet verschenen en dus ook nog niet verkrijgbaar, maar toch is er al het een en ander over bekend. Zo is de verwachting dat de iPhone SE 2 een adviesprijs krijgt van om en nabij de 489 euro, net als zijn voorganger.

De eerste iPhone SE viel op door de aanwezigheid van een uitstekende camera met de mogelijkheid om in 4K te filmen. Ook was er een krachtige chipset aan boord die overweg kan met vrijwel alle moderne apps en games. We verwachten dat de iPhone SE 2 dezelfde A13-chip heeft als de iPhone 11 en een behuizing van glas die draadloos opladen mogelijk maakt. Ook beschikt het toestel over een vingerafdrukscanner, maar geen koptelefoonaansluiting.

Het design zou minder op de iPhone 5S en meer op de iPhone 8 lijken. Dat maakt de SE 2 een stuk minder compact, maar nog steeds kleiner dan de meeste smartphones van het moment.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de iPhone 9 met abonnement?

Op het moment van schrijven is de iPhone SE 2 nog niet verkrijgbaar. Dat neemt niet weg dat het nu al de moeite waard is om je te verdiepen in een geschikt abonnement voor erbij. Providers hebben regelmatig interessante aanbiedingen met korting of extra grote bundels. Waar je ook voor kiest, we raden je aan te gaan voor een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk en grote databundels. Dan kun je immers alle mogelijkheden van je nieuwe smartphone benutten, zoals muziek- en videostreaming.

Oriënteer je je op een nieuw abonnement, maar heb je geen idee hoeveel data, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement of raadpleeg de app van je provider. Die geven inzicht in je maandelijkse gebruik en helpen je te bepalen wat je qua bundels nodig hebt. Sommige providers bieden onbeperkte data-abonnementen, ideaal voor grootverbruikers.

Ook de moeite waard om te checken is of je gebruik kunt maken van combivoordeel. Steeds meer providers, waaronder KPN, Vodafone en T-Mobile, bieden leuke extra’s als je naast een internet- en/of tv-abonnement ook een telefoonabonnement afsluit. Je krijgt dan bijvoorbeeld korting op je factuur, extra zenderpakketten of de mogelijkheid om gratis onderling te bellen met huisgenoten.

Bij welke providers kan ik de iPhone 9 kopen?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een iPhone SE 2 los of in combinatie met een abonnement te kopen. Wel kun je de iPhone SE kopen voor een bijzonder schappelijk prijsje. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan deze pagina in de gaten voor al het nieuws met betrekking tot de iPhone SE 2 en abonnementen.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste iPhone 9 aanbiedingen?

Als gezegd is de iPhone SE 2 vooralsnog niet verkrijgbaar. Wel kun je onze prijsvergelijker gebruiken om andere iPhones in combinatie met een abonnement te vinden. We lichten de beste deals uit en laten zien waar je op moet letten. Daarnaast heb je diverse filteropties tot je beschikking om bijvoorbeeld de gewenste provider, contractduur, bundels en levertijd te bepalen. Alle prijzen en deals worden doorlopend geactualiseerd.

Sim only keuzehulp