iPhone 7S Plus kopen met abonnement

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel

iPhone 7S Plus kopen met abonnement

Apple heeft 12 september de nieuw iPhone 8 en 8 Plus bekendgemaakt. De iPhone 7S en 7S Plus zullen worden overgeslagen. De pre-order start 15 september waarna de nieuwe iPhones vanaf 22 september in de winkel zullen liggen. Check de volgende pagina's voor de laatste prijzen en updates:

iPhone X als 'One More Thing'

Naast de iPhone 8 (Plus) heeft Apple ook de iPhone X onthuld. Dit paraddepaardje van Apple zal pas 27 oktober in de pre-order gaan en vanaf 3 november zal hij in de winkel liggen. Wil je meer weten over de iPhone X prijzen, levertijden en meer? Check dan de kopen pagina's voor meer informatie

 • iPhone X met abonnement
 • iPhone X los kopen
 • Ben je van plan om een iPhone 7s Plus abonnement te kopen dit najaar? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier lees je alles over het toestel van 2017, welke prijs Apple ervoor vraagt en wat de belangrijkste vernieuwingen zijn. Als de iPhone 7S Plus officieel is aangekondigd door Apple, zullen we deze pagina bijwerken met meer informatie en de laatste deals.

  iPhone 7S Plus abonnement prijs

  iOS 10.3 bug

  Apple introduceerde dit najaar drie nieuwe iPhones: de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus en iPhone X. Laatsgenoemde is een prijzige maar serieuze upgrade, terwijl de eerste twee meer voortborduren op de iPhones van het jaar ervoor.

  Omdat de 7S Plus zoveel op de iPhone 7 Plus lijkt, hoef je waarschijnlijk niet veel meer te gaan betalen voor een abonnement. Een iPhone 7S Plus abonnement zal waarschijnlijk net zoveel kosten als een iPhone 7 Plus abonnement ten tijde van de lancering. Kun je een iPhone 7 Plus met abonnement betalen, dan is de kans groot dat de 7S Plus ook in je budget past. Ondertussen zou de prijs van de iPhone 8 de prijs van 1.000 euro overschrijden voor het instapmodel.

  iPhone 7S

  De functies van de iPhone 7S Plus

  Net als de iPhone 7S wordt draadloos opladen de grootste vernieuwing van de iPhone 7S Plus. Hier hoort ook een nieuwe glazen achterkant bij, waardoor de 7S Plus er toch anders uitziet dan zijn voorganger. Door draadloos opladen te ondersteunen kun je de 7S Plus ook weer opladen terwijl je naar muziek luistert met een koptelefoon die in de Lightningpoort zit. Hiermee komt Apple een veelgehoorde klacht van gebruikers tegemoet.

  Daarnaast zou Apple werken aan een verbeterde camera die de augmented reality-functies van ARKit een boost geeft. Met iOS 11 (de software waar de iPhone 7S Plus standaard op draait) zet Apple in op AR met een eigen augmented reality-platform. Hiervoor zijn ontwikkelaars inmiddels al apps voor aan het maken. Reken er dus maar op dat je dit najaar talloze AR-apps in de App Store ziet verschijnen. Andere grote verbeteringen van iOS 11 zijn het nieuwe Bedieningspaneel en de verbeterde Foto's-app.

Download onze app

Download onze app