Apple iPhone 5S met abonnement vergelijken

Scherm
4 inch
Camera
8 megapixel
Prijs
iPhone 5S aanbiedingen met abonnement
0
deals gevonden bij
0
webshops
-
Prijsupdate: 41 minuten geleden
Filters
Gekozen filters:
100 min tot onbeperkt
500 MB tot onbeperkt
Abonnement: Nieuw
24 maanden
Alle filters verwijderen
Toestel bijbetaling
Toon resultaten (6503)
Internet MB's
Toon resultaten (6503)
Belminuten
Toon resultaten (6503)
Zonder BKR
Toon resultaten (6503)
Toon resultaten (6503)
SMS
Toon resultaten (6503)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
100 min tot onbeperkt
500 MB tot onbeperkt
Abonnement: Nieuw
24 maanden
Alle filters verwijderen
De aanbiedingen worden bijgewerkt

Er zijn geen resultaten gevonden, pas de filters aan of ga terug naar het overzicht met alle aanbiedingen.

iPhone 5S met abonnement: dit moet je weten

Zoek je veel iPhone voor weinig geld, dan is de iPhone 5S het overwegen waard. De smartphone werd in oktober 2013 uitgebracht, gelijktijdig met de goedkopere iPhone 5C, voor een adviesprijs van 699 euro. Omdat hij echter al geruime tijd op de markt is, kun je de iPhone 5S los inmiddels voor een fractie van dat bedrag aanschaffen. Een refurbished iPhone 5S is zelfs nog goedkoper en dat maakt hem een aantrekkelijke budgetoptie.

De iPhone 5S was de eerste Apple-smartphone met een 64-bit processor. Daardoor kan hij nog steeds overweg met veel moderne apps en games. Bovendien was het de eerste iPhone met een vingerafdrukscanner en een speciale processor die je bewegingen bijhoudt. Het design van de 5S is vergelijkbaar met de iPhone 5, dus ook dit model is lekker compact en licht. Verder is de 8 megapixel-camera verbeterd. Zo stelt hij sneller scherp, zelfs als je panorama- of HDR-foto’s schiet. De iPhone 5S heeft 4G-ondersteuning en een accu die met gemak de dag doorkomt.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van de iPhone 5S met abonnement?

De iPhone 5S is een echte budgettelefoon. Het is niet de snelste smartphone en ook het scherm is relatief klein, maar dankzij 4G-ondersteuning kun je er prima mee muziek en video’s streamen. Houd er wel rekening mee dat je een flinke databundel nodig hebt als je bijvoorbeeld onderweg kijkt naar je favoriete Netflix-show. Kies daarom voor een provider met een landelijk dekkend 4G-netwerk én grote databundels. Sommige providers bieden de mogelijkheid om een onbeperkt data-abonnement af te sluiten, ideaal voor grootverbruikers.

Geen idee hoeveel data, belminuten en sms’jes je nodig hebt? Raadpleeg dan eens de app van je provider en bekijk de facturen van je huidige abonnement. Die geven inzicht in je maandelijkse gebruik en helpen je te bepalen wat je qua bundels (minimaal) nodig hebt. Misschien is een kleine belbundel genoeg, omdat je voornamelijk belt en berichten stuurt via apps als WhatsApp en Skype.

Ga ook na of je gebruik kan maken van combivoordeel. Steeds meer providers, waaronder Telfort, KPN en Vodafone, bieden leuke extra’s aan klanten die niet alleen internet en/of tv afnemen, maar ook een telefoonabonnement. Je krijgt bijvoorbeeld korting op je maandfactuur, extra zenderpakketten en de mogelijkheid om gratis onderling te bellen met huisgenoten.

Bij welke providers kan ik de iPhone 5S kopen?

Hoewel de iPhone 5S al een hele tijd meegaat, is het toestel nog steeds redelijk goed verkrijgbaar bij grote webshops en providers. Benieuwd waar precies? Gebruik onze provider om het actuele aanbod te zien en de beste deal te vinden. Ook tonen we waar je terecht kunt voor combivoordeel en andere kortingsacties.

Hoe gebruik ik de vergelijker voor het vinden van de beste iPhone 5S aanbiedingen?

De prijsvergelijker van iPhoned maakt het heel gemakkelijk om de smartphone en het abonnement te vinden dat aansluit bij jouw wensen. De beste deals staan standaard al bovenaan. Zoek je iets specifieks, gebruik dan de filteropties om de gewenste provider, contractduur, staat (refurbished of nieuw) en levertijd te vinden. Overweeg je binnenkort een huis te kopen, dan kun je alleen aanbiedingen zonder BKR-registratie weergeven.

Download onze app

Download onze app