Apple iPhone 5S met abonnement vergelijken

iPhone 5S aanbiedingen met abonnement
0
deals gevonden bij
0
webshops
-
Prijsupdate: 30 minuten geleden
Filters
Gekozen filters:
100 min tot onbeperkt
500 MB tot onbeperkt
Abonnement: Nieuw
24 maanden
Alle filters verwijderen
Toestel bijbetaling
Toon resultaten (18977)
Internet MB's
Toon resultaten (18977)
Belminuten
Toon resultaten (18977)
Zonder BKR
Toon resultaten (18977)
Toon resultaten (18977)
SMS
Toon resultaten (18977)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
100 min tot onbeperkt
500 MB tot onbeperkt
Abonnement: Nieuw
24 maanden
Alle filters verwijderen
De aanbiedingen worden bijgewerkt

Er zijn geen resultaten gevonden, pas de filters aan of ga terug naar het overzicht met alle aanbiedingen.

iPhone 5S kopen

De iPhone 5S is alweer wat ouder, maar is nog steeds een indrukwekkende telefoon die goed presteert. Je kunt de iPhone 5S los kopen of in combinatie met een 1-jarig of 2-jarig abonnement. Bij een 1-jarig abonnement ligt de eenmalige bijdrage aanzienlijk hoger dan wanneer je kiest voor een 2-jarig iPhone 5S abonnement. Omdat de iPhone 5S al meerdere jaren oud is, is de abonnementsprijs door de jaren heen flink gedaald.

iPhone 5S aanbiedingen vergelijken

Met tijdelijke acties proberen providers jou als klant over te halen om een iPhone 5S abonnement af te sluiten. Daarom is het belangrijk aanbiedingen te vergelijken en te berekenen wat je over de gehele looptijd van het abonnement kwijt bent voor je iPhone 5S. Soms is het voordeliger te kiezen voor een hogere eenmalige bijdrage en een lager maandbedrag voor je abonnement. Zeker als je niet zoveel MB’s, belminuten en sms’jes nodig hebt. Hoe ouder de 5S wordt, hoe verder de iPhone 5S prijzen dalen.

iphone 5s aanbiedingen

iPhone 5S kopen? Dit zijn de highlights

 • A7-processor met 64-bits architectuur, 4 inch Retina-display, Touch ID vingerafdrukscanner
 • 4G-ondersteuning voor alle Nederlandse en Belgische netwerken
 • Los verkrijgbaar in 3 kleuren

Lees meer over de iPhone 5S

Veelgestelde vragen

iPhone 5S informatie

De iPhone 5S is dé smartphone voor veeleisende gebruikers die altijd willen beschikken over moderne technieken. Dit Apple-toestel is verkrijgbaar in drie uitvoeringen met 16GB of 32GB opslaggeheugen. Gebruik je je telefoon voornamelijk voor bellen, mailen en internetten en gebruik je maar sporadisch apps, dan is de 16GB-versie voldoende. Maak je veel gebruik van internet op je iPhone 5S en wil je al je muziek en video’s bij de hand hebben, dan is het slimmer te kiezen voor de 32GB-uitvoering. Omdat het geheugen niet uitbreidbaar is, is het belangrijk om vooraf goed na te gaan hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

iPhone 5S vingerafdrukscanner en design

Opvallend aan de iPhone 5S is de Touch ID-vingerafdrukscanner die in de homeknop is geïmplementeerd. Deze knop kun je gebruiken om de telefoon veilig snel te vergrendelen. Naast de 64 bit-processor heeft de iPhone 5S ook een zogenoemde M7-processor die bijhoudt wat je doet als je het toestel oppakt. Apps kunnen handig inspelen op deze functie.

Qua design gooit de iPhone 5S hoge ogen. Het toestel bestaat uit aluminium en glas en heeft in alle drie de kleurvarianten een stijlvol design. De iPhone 5S is slechts 7,6 millimeter dik en weegt 112 gram.

Dit krijg je allemaal als je een nieuwe model koopt:

 • iPhone 5S
 • Apple EarPods met afstandsbediening en microfoon
 • Lightning-kabel
 • USB-lichtnetadapter

De iPhone 5S is beschikbaar in twee uitvoeringen:

 • 16GB (voldoende voor de gemiddelde gebruiker)
 • 32GB (aanbevolen voor veeleisende gebruikers)

De iPhone 5S is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

iPhone 5S uitvoeringen
 • Zilver
 • Spacegrijs
 • Goud

Prijzen van de iPhone 5S

De iPhone 5S is te bestellen in de Apple Store of via diverse providers en webshops. Daarbij moet je afwegen of je gaat voor een abonnement in combinatie met het toestel of juist kiest voor een sim only abonnement en de iPhone 5S los koopt.

Prijs iPhone 5S los kopen

Check onze prijsvergelijker voor de goedkoopste iPhone 5S losse toestelprijzen of iPhone 5S refurbished aanbiedingen.

Veelgestelde vragen

iPhone 5S met abonnement

<>Net als de iPhone zelf heb je ook abonnementen in allerlei soorten en maten. Het is goed om voor jezelf op een rijtje te zetten hoeveel je wilt uitgeven voor het abonnement en hoe veeleisend je bent als het aankomt op de grootte van je bel-, sms- en databundel. Wil je geen honderden euro’s ineens neertellen voor een iPhone, dan kun je gaan voor een toestel in combinatie met een 1-jarig of 2-jarig abonnement. Bij het kiezen van een abonnement is het heel belangrijk om aanbiedingen van providers en webshops te vergelijken. Bereken goed wat je in totaal kwijt bent voor je iPhone over de gehele looptijd van het abonnement en vergelijk de bedragen met elkaar.

Veelgestelde vragen

Zakelijk iPhone 5S abonnement

Voor meer informatie en de scherpste zakelijke abonnementen kan je terecht op onze pagina zakelijke iPhone abonnementen.

Abonnementen bij providers

In Nederland hebben T-Mobile, KPN en Vodafone een eigen netwerk. De andere Nederlandse providers zijn zogenoemde virtuele providers, die gebruikmaken van de netwerken van T-Mobile, KPN en Vodafone. In veel gevallen zijn de aanbiedingen bij virtuele providers goedkoper dan bij 'de grote drie', omdat virtuele providers moeten stunten met prijzen om onder de aandacht te komen. Aangezien zij gebruikmaken van hetzelfde netwerk, bieden ze echter dezelfde kwaliteit.

Abonnementen bij webshops

Naast (virtuele) providers zijn er ook diverse webshops die iPhone abonnementen en aanbiedingen hebben. Door slim acties te vergelijken kun je een iPhone abonnement afsluiten met aantrekkelijke kortingen. Op die manier betaal je nooit teveel.

iPhone 5S aanbiedingen bij Nederlandse providers

iPhone 5S: FAQ

Het kiezen van een iPhone abonnement en de juiste uitvoering die past bij jouw eisen, roept veel vragen op. Hoe zit het bijvoorbeeld met het verzekeren van je iPhone of het op maat snijden van je simkaart? En welke iPhones ondersteunen 4G? Hiernaast geven we antwoord op dit soort veelgestelde vragen.

Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat je je afvraagt welke hoeveel GB iPhone opslagruimte je nodig hebt. Een belangrijke vraag, aangezien het geheugen van Apple-toestellen niet is uit te breiden. Via de links hiernaast vind je alle antwoorden.

Veelgestelde vragen

Download onze app

Download onze app