iPhone 5C refurbished prijzen vergelijken

Apple iPhone 5C
8,0
Scherm 4 inch
Camera 8 megapixel
Prijs
DOE JE DING DEALS
Doe Je Ding Deals: meer data en belminuten/sms voor een lagere prijs
Nu ook verkrijgbaar met eSIM | Betrouwbaar KPN netwerk
Goedkoopste iPhone 5C aanbiedingen: 2 deals gevonden bij 1 webshop Prijsupdate: 43 minuten geleden
Filters
Geheugen
Toon resultaten (2)
Conditie
Toon resultaten (2)
Refurbished
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (2)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Staat: Refurbished
Alle filters verwijderen
Shop
Model
Levertijd
Prijs incl.
(5.996)
iPhone 5C
Licht gebruikt | 2 jaar garantie
16GB
Wit
24u
€ 114,00
(5.996)
iPhone 5C
Zo goed als nieuw | 2 jaar garantie
8GB
Wit
24u
€ 134,00

Refurbished iPhone 5C kopen: vergelijk prijzen en aanbiedingen

De iPhone 5C is het kleurrijke budgetmodel dat gelijktijdig met de iPhone 5S is uitgebracht. Omdat de smartphone al een tijdje op de markt is, vind je deze enkel nog refurbished. De iPhone 5C is een interessante budgetoptie, die overweg kan met de meeste populaire apps. Het toestel is bovendien compact en voorzien van een puike camera. Heb je meer ruimte nodig, dan is de iPhone 6 wellicht een betere keuze.

Waar moet je op letten bij het kopen van een iPhone 5C refurbished?

Als je een refurbished iPhone 5C wilt kopen, zijn er een aantal factoren waar je op moet letten. De filters in de prijsvergelijker helpen bij het maken van de beste keus voor jou. Hieronder adviseren we hoe je onze filters het beste kunt gebruiken:

  • Geheugen: Meer GB betekent meer ruimte voor apps, foto’s en video’s. Vergelijk met je huidige toestel om te kijken hoeveel GB je minimaal nodig hebt.
  • Kleur: Standaard kun je een iPhone in de kleuren zilver, grijs en goud vinden. De iPhone XR is verkrijgbaar is fellere kleuren.
  • Conditie: De conditie geeft de uiterlijke staat van het toestel weer. Hoe meer gebruikerssporen de iPhone heeft, hoe goedkoper het toestel is.
  • Keurmerk: Koop je een smartphone met het Keurmerk Refurbished, dan weet je dat je goed zit. Deze toestellen én verkopers zijn gecontroleerd op kwaliteit en betrouwbaarheid door een onafhankelijke partij, en na je aankoop ben je verzekerd van twee jaar garantie op alle onderdelen.
  • Garantie: Al onze partijen bieden minimaal 2 jaar garantie op een refurbished iPhone. Let wel op dat de accu en accessoires vaak een afwijkende garantietermijn hebben.
  • Accessoires: Standaard wordt er een oplader en sim-uitdrukpen meegeleverd. Per aanbieder verschilt het of er oordopjes meegeleverd worden.
  • Levertijd: We raden je aan om te kiezen voor een aanbieder met een korte levertijd. Daarmee voorkom je dat je vooraf betaalt en lang op je toestel moet wachten, of dat levering uitblijft doordat een partij in financiële problemen raakt.
  • Shopwaardering: Als je een aanbieder wilt kiezen op basis van ervaringen van andere klanten, filter dan op een minimale shopwaardering.

Alternatieven voor de refurbished iPhone 5C

Refurbished iPhone 5S: Heb je meer opslag nodig dan dat de iPhone 5C standaard te bieden heeft? Dan kun je de refurbished iPhone iPhone 5S overwegen. Deze iPhone kwam tegelijk uit met de iPhone 5C, maar heeft andere opties qua opslag en kleuren. Het design komt overeen met zijn voorganger, de iPhone 5.

Refurbished iPhone 6: Wil je toch graag een moderner en krachtiger model? Dan is de refurbished iPhone 6 een interessante optie. Dit model is met 4,7 inch wel een stukje groter dan dan de iPhone 5C, maar kan nog wat langer mee door de recentere software updates, snellere processor en betere camera.

Op zoek naar een ander model van een refurbished iPhone? In onze refurbished iPhone-prijsvergelijker vind je een compleet overzicht van alle modellen en aanbiedingen.