iPhone 5 refurbished prijzen vergelijken

Scherm
4 inch
Camera
8 megapixel
Prijs
SIM ONLY DEAL
Combineer Vodafone en Ziggo voor dubbele data, €5 korting p/m en meer!
Vodafone Red | 30 GB en Onbeperkt bellen | Tijdelijk €2 extra korting per maand.

Goedkoopste iPhone 5 aanbiedingen: 9 deals gevonden bij 1 webshop Prijsupdate: 8 minuten geleden

Filters
Geheugen
Toon resultaten (9)
Kleur
Toon resultaten (9)
Conditie
Refurbished
Toon resultaten (9)
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (9)
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
reBuy
(883)
iPhone 5
Zichtbaar gebruikt | 3 jaar garantie
16GB
2 kleuren
3d
€ 77,94
reBuy
(883)
iPhone 5
Zichtbaar gebruikt | 3 jaar garantie
32GB
2 kleuren
3d
€ 83,99
reBuy
(883)
iPhone 5
Licht gebruikt | 3 jaar garantie
16GB
2 kleuren
3d
€ 83,99
reBuy
(883)
iPhone 5
Licht gebruikt | 3 jaar garantie
32GB
2 kleuren
3d
€ 113,99
reBuy
(883)
iPhone 5
Zo goed als nieuw | 3 jaar garantie
16GB
Wit
3d
€ 128,99

Refurbished iPhone 5 losse toestel prijzen

Hoewel Apple zelf de iPhone 5 al een aantal jaar niet meer verkoopt, is het toestel nog wel refurbished verkrijgbaar. Een refurbished iPhone is een goedkope manier om met de smartphones van Apple aan de slag te gaan, zonder de risico's van een tweedehandsje. Deze gereviseerde gebruikte toestellen zijn eerst zorgvuldig gecontroleerd en waar nodig opgeknapt. Zo weet je zeker dat je geen kapot apparaat in huis haalt. Ook de opvolgers van de Refurbished iPhone 5, Refurbished iPhone 5S en Refurbished iPhone 5C zijn inmiddels enkel nog refurbished verkrijgbaar.

Toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan hier onze complete Refurbished iPhone vergelijker met alle modellen.

iPhone 5 refurbished kopen

De grote vernieuwing van de iPhone 5 (die in september 2012 werd gepresenteerd) was het nieuwe, grotere design. Het scherm werd iets groter dan dat van de iPhone 4S, waardoor je in de praktijk de ruimte hebt voor een extra icoontjes op je homescreen. Daarnaast is de iPhone 5 de eerste iPhone met een Lightning-poort voor het opladen en gegevensoverdracht.

De refurbished iPhone 5 heeft een 8 megapixel-camera en draait op de Apple A6-chip, die tot twee keer sneller en 22 procent kleiner is dan zijn voorganger. Dit maakt van de iPhone 5 nog steeds een prima iPhone als je genoegen neemt met het versturen van WhatsApp-berichtjes en het checken van sociale netwerk-apps als Facebook en Twitter.

iPhone 5 powerknop

Refurbished iPhone 5 kopen: hier moet je op letten

Omdat de iPhone 5 echter alweer wat jaren meedraait, moet je er wel rekening mee houden dat je niet de nieuwste games en apps kunt draaien. Het toestel heeft iOS 10, de grote software-update die Apple eind 2016 uitbracht. Dit zal ook de laatste grote update voor het apparaat zijn.

Als je interesse hebt om een iPhone 5 refurbished te kopen, ben je bij onze prijsvergelijker aan het juiste adres. In de linkerkolom vink je refurbished aan, zodat je alleen het actuele refurbished aanbod te zien krijgt. Hierbij kun je onderscheid maken tussen drie condities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Met overige filters geef je jouw voorkeuren aan voor garantie en meer. Om meer te weten te komen over wat refurbished nou is, check je onze refurbished koopgids. Daar vind je alles wat je moet weten over refurbished iPhones.

Download onze app

Download onze app