Apple iPhone 4S prijs los toestel vergelijken

Scherm
3.5 inch
Camera
8 megapixel
Prijs
SIM ONLY DEAL
Combineer Vodafone en Ziggo voor dubbele data, €5 korting p/m en meer!
Vodafone Red | 30 GB en Onbeperkt bellen | Tijdelijk €2 extra korting per maand.

Goedkoopste iPhone 4S aanbiedingen: 1 deal gevonden bij 1 webshop Prijsupdate: 36 minuten geleden

Filters
Conditie
Toon resultaten (1)
Shopwaardering
0 tot 10
0 10
Toon resultaten (1)
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
reBuy
(902)
iPhone 4S
Zichtbaar gebruikt | 3 jaar garantie
16GB
Zwart
3d
€ 63,99

De iPhone 4S werd in 2011 uitgebracht, maar is nog steeds te koop bij verschillende Nederlandse partijen. De iPhone 4 introduceerde het kenmerkende design waar de Refurbished iPhone SE nog steeds sterk op geïnspireerd is. Op zoek naar een recenter model, dan is de Refurbished iPhone 5S(S) wellicht een betere keuze.

Meer over de iPhone 4S losse toestel prijzen

Omdat de iPhone 4S alweer meer dan vijf jaar bestaat, is de prijs flink gedaald. Apple verkoopt dit model al niet meer, maar losse iPhone 4S toestellen zijn nog steeds in omloop.iPhone 4S los kopen

Deze worden vooral als refurbished-model aangeboden; gereviseerde tweedehands iPhones met waar nodig nieuwe onderdelen. In de iPhoned-vergelijker herken je deze refurbished iPhone 4S aan het blauwe recycle-icoontje.

In het bovenstaande iPhone 4S losse toestel overzicht kun je via de linkerkolom filteren op nieuwe en refurbished modellen. In het geval van refurbished-exemplaren kun je ook de conditie van de iPhone aflezen. Hierbij maken we onderscheid tussen Zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Als je garantie erg belangrijk vindt, kun je via de zijbalk aan de linkerkant ook filteren op aanbiedingen met 12 maanden of 24 maanden garantie. Wil je meer weten over refurbished? Check dan ook onze refurbished koopgids, waar je alles vindt wat je moet weten.

De vernieuwingen van de iPhone 4S

iPhone 4S scherm Destijds was de iPhone 4S de eerste iPhone die spraakassistent Siri onthulde. Siri zit inmiddels in nagenoeg ieder Apple-apparaat verwerkt, van de iPhone tot de Apple Watch, MacBook en Apple TV. Met Siri kun je de iPhone met je stem besturen, door de homeknop ingedrukt te houden. Zo kun je bijvoorbeeld een kalender-afspraak verzetten, een herinnering instellen of iemand in je adresboek bellen. De iPhone 4S heeft een A5-chip, die destijds ook in de iPad 2 zat.

Groot nieuws was tijdens de onthulling ook de 8 megapixelcamera. Deze kreeg een extra (vijfde) lens en een nieuwe sensor die kleuren beter vastlegt. De videofunctie werkt in 30 frames per seconde en in 1080p.

Download onze app

Download onze app