iPhone 12 met abonnement kopen: dit moet je weten

De iPhone 12 wordt de opvolger op de iPhone 11 uit 2019. Het toestel is nog niet officieel onthuld, maar zal naar verwachting in september gepresenteerd worden samen met drie andere iPhone 12-modellen.

Naar verwachting verschijnt de iPhone 12 weer in meerdere kleuren en in minstens drie variaties op het gebied van opslagcapaciteit. Waarschijnlijk gaat het hier om een model met 64GB, 128GB en 256GB aan intern geheugen. Een belangrijk detail voor iPhones, omdat je de hoeveelheid geheugen in tegenstelling tot veel Android-toestellen later niet meer uit kunt breiden.

Welke providers verkopen een iPhone 12 met abonnement?

Op het moment van schrijven is de iPhone 12 nog niet officieel onthuld, maar je kunt er vanuit gaan dat alle grote providers in Nederland alle modellen van de iPhone 12 gaan aanbieden. Van Vodafone tot KPN, T-Mobile en Tele2: hoogstwaarschijnlijk zijn alle kleuren, modellen en opslagcapaciteiten vanaf de eerste dag verkrijgbaar bij deze providers.

Ben je op zoek naar het beste abonnement dat bij jou past? Check dan na de onthulling van de iPhone 12 onze prijsvergelijker op deze pagina. Daarin kun je op basis van filters precies het goedkoopste abonnement vinden dat aan jouw eisen voldoet.

iPhone 12 met abonnement: 3 dingen om op te letten

Als je van plan bent om een iPhone 12 abonnement af te sluiten, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Opslag: Zoals hierboven al besproken kun je het geheugen van je iPhone niet uitbreiden. Kies dus altijd een model dat voldoende opslagcapaciteit heeft.
  • Garantie: In Nederland geldt de standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Deze is verder uit te breiden met AppleCare+, een verzekering van Apple waarmee je het toestel ook tegen val-, stoot- en waterschade beschermt.
  • Beschikbaarheid: Ieder jaar wachten veel mensen op de nieuwe iPhone, wat ervoor kan zorgen dat specifieke modellen in het begin beperkt leverbaar zijn. Kijk daarom altijd goed naar de levertijden per aanbieder, omdat deze zeker in het begin flink kunnen verschillen van elkaar.

Een iPhone 12 abonnement of toch sim-only?

Een iPhone 12 abonnement afsluiten is een populaire keuze, met als nadeel dat je bijna altijd een BKR-registratie krijgt voor de lening die je afsluit. Wil je dat niet, dan is het los kopen van het toestel ook een optie en kun je dit aanvullen met een sim only-abonnement. Check ook voor de beste sim only aanbiedingen onze vergelijken.

iPhone 12, of toch de iPhone 12 Pro?

De iPhone 12 wordt naar verwachting tegelijk onthuld met de iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en de iPhone 12 mini. De iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zullen een stuk duurder uitvallen dan de iPhone 12, omdat deze toestellen onder meer een betere camera hebben en zijn uitgerust met extra functies.

Hoe de apparaten dit jaar zich precies tot elkaar verhouden is nog even afwachten, maar als we naar vorig jaar kijken zal vooral op cameragebied er een groot verschil zijn tussen de reguliere iPhone 12 en de Pro-variant.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's