iPad Mini kopen: aanbiedingen vergelijken op prijs

Scherm
7.9 inch
Camera
5.0 megapixel
Prijs
Goedkoopste iPad Mini aanbiedingen
1
deals gevonden bij
1
webshop
-
Prijsupdate: 38 minuten geleden
Filters
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shopwaardering
Toon resultaten (1)
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
De aanbiedingen worden bijgewerkt
Refurbished iPhone.shop
(257)
×
Shop reviews
Feedbackcompany
8.8(116)
Trustedshops
9.3(48)
Klantervaringen
9.1(93)
Totaalscore:
9(257)
iPad Mini Cellular
Een refurbished ('gereviseerde') smartphone is eerder gebruikt en is normaliter schoongemaakt, gerepareerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Bij veel aanbieders krijg je tevens garantie op het toestel. Meer info.
Zo goed als nieuw 3 jaar garantie
16GB
Spacegrijs
24u
€ 229,00
Kleur
Conditie
Spacegrijs
Zo goed als nieuw
24u
€ 229,00

De iPad mini is de eerste compacte iPad van Apple. De iPad mini release vond in het najaar van 2012 plaats en het apparaat werd destijds met een prijskaartje van 329 euro geïntroduceerd. Inmiddels is de iPad mini alweer een aantal jaar oud, waardoor de prijs van de tablet sterk is gedaald. Helaas is de iPad mini kopen tegenwoordig wat lastiger, aangezien er nog maar weinig partijen zijn die het toestel aanbieden.

iPad mini specificaties

Ook qua hardware is de iPad mini wat verouderd. Het 7,9 inch-scherm met een resolutie van 1024 bij 728 pixels is best oké, maar de Apple A5-chip die de tablet aandrijft is niet meer de snelste. Dat betekent dat je niet meer alle apps en games vloeiend kunt draaien. Veelgebruikte apps voor video of social media werken niettemin nog goed op de mini.

Alle iPad mini modellen komen met een 5MP-camera aan de achterkant, waarmee foto's kunnen gemaakt worden. Verder kan men filmen in 1080p-kwaliteit (1920 bij 1080 pixels). Aan de voorkant zit een FaceTime HD-camera waarmee 1,2MP-foto's gemaakt kunnen worden en filmpjes in 720p-kwaliteit (1280 bij 720 pixels). Beide camera's hebben "tap to focus", gezichtsherkenning en geotagging.

iPad mini kopen

Wil je de iPad mini kopen, dan vind je op deze pagina actuele prijzen en aanbiedingen. Als gezegd is de tablet niet meer goed verkrijgbaar; zo kun je hem niet meer in de Apple Store vinden. Via webshops en online veilingsites is de iPad mini soms nog wel te vinden.

iPad mini refurfished

Wist je dat je de ook de iPad mini refurbished kunt aanschaffen? Je krijgt dan een volledig schoongemaakte, gecontroleerde en gereviseerde iPad voor een fractie van de prijs. Ook koop je een gebruikte iPad met garantie. Wel zo prettig!

Download onze app

Download onze app