iPad Mini 4 kopen: aanbiedingen vergelijken op prijs

Scherm
7.9 inch
Camera
13.0 megapixel
Prijs
Goedkoopste iPad Mini 4 aanbiedingen
15
deals gevonden bij
8
webshops
-
Prijsupdate: 40 minuten geleden
Filters
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
De aanbiedingen worden bijgewerkt

iPad mini 4 kopen kan sinds het najaar van 2015. Dit is alweer de vierde compacte tablet van Apple die vooral aantrekkelijk is voor mensen die de normale iPad te groot vinden. De mini 4 heeft een 7,9 inch-scherm met een Retina-resolutie, is slechts 6,1 millimeter dik en weegt nog geen 299 gram. Onderhuids vinden we een A8-processor die krachtig genoeg is voor recente apps en games. Uiteraard draait de iPad mini 4 op de laatste versie van iOS.

iPad mini 4 prijs

De iPad mini 4 prijs bedroeg bij verschijning 399 euro voor het 16GB-model, al is de tablet bij sommige partijen ook iets goedkoper verkrijgbaar. Er zijn ook iPad mini 4 modellen met 64 en 128GB opslag en met ondersteuning voor mobiel internet. Daardoor kun je een simkaartje invoeren en ook onderweg van internet gebruikmaken. Vanzelfsprekend zijn de beter uitgeruste iPads duurder dan het instapmodel. Houd deze pagina in de gaten voor de beste iPad mini 4 aanbiedingen.

ipad mini 4 kopen

Meer over de iPad mini 4

Voor de adviesprijs krijg je één van de dunste tablets van dit moment. De minitablet blijft hierdoor uitermate geschikt om met je mee te nemen. De mini 4 heeft een krachtigere A8-chip met triplecore-processor waardoor bijvoorbeeld krachtige games geen probleem zijn voor de tablet. Ook is mini 4 uitgerust met het nieuwste Apple besturingssysteem dat onder meer ondersteuning biedt voor de multitaskingfunctie. Hierdoor kun je twee apps naast elkaar gebruiken.

Ook de camera kennen we van de iPad Air 2. De 8 megapixel iSight-camera aan de achterkant en de 1,2 megapixel-camera aan de aan de voorkant voldoen prima. De resolutie van het beeldscherm is niet meer veranderd sinds de iPad mini 2. Ook in de mini 4 blijft deze 2048 bij 1536 pixels, waardoor het vrijwel onmogelijk is om afzonderlijke pixels te onderscheiden. En dat is wel zo prettig bij het bekijken van foto’s of video’s.

Download onze app

Download onze app