iPad Mini 3 kopen: aanbiedingen vergelijken op prijs

Expertscore
Scherm
7.9 inch
Camera
5.0 megapixel
Prijs
Goedkoopste iPad Mini 3 aanbiedingen
3
deals gevonden bij
3
webshops
-
Prijsupdate: 1 uur geleden
Filters
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
De aanbiedingen worden bijgewerkt

De iPad mini 3 release vond in het najaar van 2014 plaats. Sinds dat moment kun je de iPad mini 3 kopen, al vind je de compacte tablet van Apple niet in de Apple Store. Wel zijn er diverse webshops die het apparaat nog aanbieden. De iPad mini 3 prijs is de afgelopen tijd gezakt, maar gezien de prima specificaties en recente iOS-versie is dit nog steeds een goede koop. Op deze pagina zetten we de beste iPad mini 3 aanbiedingen op een rijtje. Deze worden doorlopend geactualiseerd, zodat jij nooit te veel betaalt voor de tablet.

De beste iPad mini 3 aanbiedingen

Vergeleken met zijn voorganger is er van binnen bij de iPad mini 3 niet veel veranderd. De tablet draait op een A7-chip, die krachtig genoeg is om de meeste taken probleemloos uit te voeren. Hij is echter niet zo snel als zijn grote broer iPad Air 2, die wordt aangestuurd door een A8X-chip voor mooiere graphics en betere prestaties. Nog een echt grote vernieuwing in de iPad mini 3 is Touch ID en Apple Pay, waarmee je online kunt betalen met je vingerafdruk.

Alles bij elkaar genomen, is de iPad mini 3 meer een evolutie dan een revolutie. Apple heeft vrijwel dezelfde tablet op de markt gebracht als de iPad mini 2, met als grote verandering dat de iPad mini 3 een vingerafdrukscanner heeft en in een nieuwe kleur beschikbaar is. Omdat de mini 3 zo’n klein scherm heeft, is de tablet ideaal voor gebruik met één hand. Daar draagt het lichte gewicht natuurlijk ook aan bij. De iPad mini 3 is een volwaardige tablet van Apple en dat zie je eraan af: het design heeft dezelfde aluminium, premium look die we gewend zijn van Apple.

iPad mini 3 kopen

Wil je de iPad mini 3 kopen, dan vind je op deze pagina actuele prijzen en aanbiedingen. Als gezegd is de tablet niet meer goed verkrijgbaar; zo kun je hem niet meer in de Apple Store vinden. Via webshops en online veilingsites is de iPad mini 3 soms nog wel te vinden.

iPad mini 3 refurfished

Wist je dat je de ook de iPad mini 3 refurbished kunt aanschaffen? Je krijgt dan een volledig schoongemaakte, gecontroleerde en gereviseerde iPad voor een fractie van de prijs. Ook koop je een gebruikte iPad met garantie. Wel zo prettig!