iPad Air 2 kopen: aanbiedingen vergelijken op prijs

Expertscore
Scherm
9.7 inch
Camera
8.0 megapixel
Prijs
Goedkoopste iPad Air 2 aanbiedingen
31
deals gevonden bij
13
webshops
-
Prijsupdate: 15 minuten geleden
Gekozen filters:
Alle filters verwijderen
Shop
Toestel
Levertijd
Prijs incl.
De aanbiedingen worden bijgewerkt

De iPad Air 2 kopen is nog steeds een goed idee. Dankzij de recente iOS-updates beschik je ook met deze tablet over de nieuwste features die Apple ontwikkelt voor zijn apparaten. Er zijn iPad Air 2 aanbiedingen voor de 16-, 64- en 128GB uitvoering met enkel Wifi of Wifi met 4G. De specs van de versie met of zonder 4G zijn identiek, hoewel het model met 4G maar liefst zeven gram zwaarder is dan het model zonder: respectievelijk 444 en 437 gram. Je kunt de iPad Air 2 kopen bij alle grote en kleine telecomaanbieders in Nederland. Wij verzamelden de beste iPad Air 2 aanbiedingen per uitvoering voor jou op een rij.

iPad Air 2 release

De officiële iPad Air 2 release vond plaats op 16 oktober 2014 tijdens het jaarlijkse Apple-evenement. De iPad Air 2 is slechts 6,1 millimeter dik en is ondanks dat hij al een jaar oud is nog steeds één van de dunste tablets van dit moment. Op het 9,7 inch-scherm van 2048 bij 1536 pixels is het dankzij het nieuwe iOS nu ook mogelijk om onder meer te multitasken met Split View of de verbeterde zoekfunctie Spotlight te gebruiken. Ook kun je nu langer gebruikmaken van de 7340 mAh accucapaciteit dankzij de energiebesparende modus die Apple heeft toegevoegd met iOS 9.

ipad air 2 kopen

Onder de motorkap bevindt zich een triplecore Apples A8X chip en 2GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant is de iPad Air 2 voorzien van een 8 megapixel-camera waarmee je onder meer snel foto's schiet in de burst-modus, 43 megapixel-panorama-foto's maakt en video's opneemt in de Timelapse-modus om later een paar uur aan filmmateriaal in slechts enkele seconden af te spelen. Met de voorkant kun je foto's schieten met de 1,2 megapixel-camera.

iPad Air 2 prijs

Na de aankondiging in oktober kon je meteen de iPad Air 2 kopen voor een bedrag van 499 euro voor het 16GB-model. De prijs van de tablet is inmiddels verlaagd. Op deze pagina hebben wij voor jou de huidige iPad Air 2 aanbiedingen voor het 16-, 64- en 128GB-model met Wifi en indien gewenst 4G verzameld.