iPhone X 2018

Scherm
5.8 inch
Camera
megapixel

De iPhone X 2018 is de opvolger van de iPhone X en zal tegelijk met de iPhone 2018 en iPhone X Plus verschijnen. Op deze pagina lees je alles over de prijs, releasedatum en nieuwe functies van dit toptoestel.

Dit weten we nu al over de iPhone X 2018

Met de iPhone X introduceerde Apple eind vorig jaar een gloednieuw design, dus is het dit jaar tijd om te focussen om het verbeteren van de dingen achter de schermen. Verwacht van de iPhone X 2018 dus niet wederom een nieuw ontwerp, maar betere prestaties, accuduur en nieuwe functies.

Naast de iPhone X 2018 zou Apple twee andere iPhones lanceren in september. De iPhone X Plus is met een 6,5-inch oled-display het grotere broertje van de iPhone 2018. De iPhone 2018 is met een lcd-display een goedkoper alternatief voor mensen die de prijs van 1100 euro te hoog vinden. Dat betekent dat de 2018 iPhone line-up er als volgt uitziet:

  • iPhone X 2018: 5,8-inch iPhone met oled-display, dubbele camera, Face ID en iPhone X-design
  • iPhone X Plus: 6,5-inch iPhone met oled-display, dubbele camera, Face ID en iPhone X-design
  • iPhone 2018: 6,1-inch iPhone met lcd-display, enkele camera, Face ID en iPhone X-design

iPhone X 2018 video: onze verwachtingen op een rij

Hoewel de iPhone X 2018 pas in september verschijnt, hebben we dankzij tal van geruchten al een goed beeld van het toestel. In onderstaande video nemen we onze verwachtingen met je door. Wil je meer wekelijkse Apple-video’s? Abonneer je dan op ons kanaal.

De iPhone X met €21 korting per maand op je bundel bij KPN!

De iPhone X bij KPN:
✔ 20 GB Data (supersnel 4G)
✔ Onbeperkt bellen en SMS’en
✔ € 21,- korting p/m op je bundel!
✔ En gratis zenderpakket met KPN Compleet
Meer informatie >
Meer informatie   Bekijk aanbieding

 

iPhone X 2018 release en prijs: dit verwachten we

Omdat de iPhone X 2018 een regelrechte opvolger is van de iPhone X, gaan we er vanuit dat Apple ongeveer dezelfde prijs zal hanteren als vorig jaar. Dat zou betekenen dat het toestel vanaf 1160 euro verkrijgbaar komt, met een hogere prijs voor het model met meer opslag. Dit zou het volgende betekenen:

  • iPhone X 2018 64GB – 1160 euro
  • iPhone X 2018 256GB – 1330 euro

De iPhone X 2018 releasedatum is nog onbekend, al is de kans groot dat Apple dit jaar niet zo lang zal wachten als vorig jaar om deze iPhone uit te brengen. Destijds werd de X in september onthuld en kwam hij vervolgens pas in november uit. Nu Apple zijn oled-productie op orde zou hebben onthult het bedrijf de drie nieuwe iPhones in september waarna ze later die maand in de eerste groep landen zouden verschijnen.

iPhone X 2018: de belangrijkste functies op een rij

Hoewel deze nieuwe iPhone nog niet is onthuld weten we dankzij alle geruchten al wel het een en ander over de nieuwe functies die Apple er dit najaar mee zou willen introduceren.

iPhone X 2018

Verbeterde prestaties dankzij A12-chip

Een nieuw jaar, een nieuwe chip van Apple. Alle drie de nieuwe iPhones draaien dit najaar op de gloednieuwe A12-chip. De A12 zou gebruik maken van een zogenaamd 7 nanometer-design. Dit maakt de chip kleiner, sneller en vooral een stuk energiezuiniger dan zijn voorganger. Goed nieuws, want hierdoor kan de accuduur verbeteren zonder dat Apple een grotere accu in de iPhone hoeft te stoppen.

Ondersteuning voor 5G

Voorlopig gebruiken we nog 4G op onze iPhones, maar langzaam maar zeker komt het tijdperk van 5G in zicht. Daarom zou deze iPhone als eerste worden klaargestoomd om deze nieuwe versie van mobiel internet te kunnen ondersteunen.

Verbeterde 3D-camera op de achterkant

Na het succes van Face ID en Animoji dankzij de 3D frontcamera van de iPhone X, is het een logische stap voor Apple om deze nieuwe camerafuncties ook voor de achterste camera uit te brengen. Dit maakt nieuwe functies mogelijk voor de Portretfunctie van de camera en geeft ook iOS-apps de kans om 3D-functies toe te passen voor beide camera’s.

iOS 12 officieel

Sneller opladen dankzij usb-c-adapter

Hoewel de iPhones nog gewoon een Lightningpoort blijven houden, zou de oplader zelf wel met usb-c uitgerust worden. Goed nieuws, want dit betekent dat je iPhone een stuk sneller op te laden is dan voorheen. Nu moet je daarvoor nog zelf een oplaadkabel en oplader kopen. Het betekent bovendien dat de nieuwe iPhone zonder tussenstukje aan een moderne MacBook gekoppeld kan worden. Dat zal eens tijd worden.

iOS 12 notificaties

Draait uit de doos op iOS 12

iOS 12 zal naar verwachting tegelijk verschijnen met de nieuwe iPhones, wat betekent dat alle drie de 2018 iPhones standaard op iOS 12 draaien. De update focust zich op het verbeteren van prestaties, en introduceert een aantal fijne nieuwe functies. Zo kun je precies zien hoe vaak je een iPhone gebruikt met de nieuwe schermtijd-functie en kun je een eigen Animoji maken met de Memoji-functie.

Lees alles over iOS 12

Laatste berichten

Download onze app

Download onze app