iPhone 7S

Scherm
4.7 inch
Camera
12 megapixel

Apple brengt in het najaar van 2017 niet twee maar drie iPhones uit. Naast de veelbesproken iPhone 8 met oled-display, verschijnen ook de iPhone 7S en iPhone 7S Plus. Naast de iPhone 8 lijkt ook de 7S een indrukwekkende smartphone te worden, waar je hier alles over te weten komt.

Recentelijk zijn de namen van de nieuwe iPhones in de software van iOS 11 ontdekt. Hieruit blijkt dat de iPhone 7S en 7S Plus zullen worden overgeslagen. Apple zal dus volgens de laatste geruchten de volgende toestellen lanceren:

Hieronder lees je dus alles over de iPhone 8. Wil je meer weten over het meest besproken model, dan kan je op de iPhone X pagina hierover alles lezen.

iPhone 7S: de iPhone van 2017?

De iPhone van 2017 komt met de verwachte september-release steeds dichterbij. Al lang van tevoren druppelden de eerste geruchten erover binnen. Bijzonder, want zelden hoorden we zo lang van tevoren al zoveel concrete info over de eerstvolgende nieuwe iPhone.

iPhone 7S

Naast een mogelijke 7S en iPhone 7S Plus, moet er ook een iPhone 8 verschijnen. Dit toestel krijgt een compleet nieuw design, betere specs en zal de iPhone worden waarmee Apple laat zien wat er op technisch vlak mogelijk is. Aan deze iPhone 8 (zoals we hem voorlopig noemen) hangt waarschijnlijk een flink prijskaartje, van minstens duizend euro.

Dit maakt van de iPhone 7S en iPhone 7S Plus de ideale kandidaat voor gebruikers die wel een nieuwe iPhone willen, maar niet te diep in de buidel willen tasten. Dit worden de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De toestellen krijgen betere specificaties, maar houden een soortgelijk ontwerp. Hiermee past het toestel perfect in de S-lijn van Apple: iPhones met een identiek uiterlijk als het jaar ervoor, die vooral aan de binnenkant sterk verbeterd zijn.

Blijf op de hoogte van de laatste updates over de nieuwste iPhones

Ontvang de laatste updates Ontvang als eerste bericht
Wil je niks missen en altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes rondom de Apple iPhone. Meld je dan nu aan!

Meld je aan

 

iPhone 7S

iPhone 7S prijs en releasedatum

De iPhone 7S prijs zal waarschijnlijk in de buurt liggen van de iPhone 7, en hetzelfde geldt voor de iPhone 7S Plus en 7 Plus. De iPhone 7S releasedatum zal waarschijnlijk weer in september zijn, na een speciaal evenement van Apple waar de toestellen onthuld worden. Als Apple hetzelfde schema aanhoudt als de iPhone 7, dan hoort Nederland weer bij de eerste groep landen waar de iPhone 7S beschikbaar komt. Je hoeft in dat geval niet naar Duitsland om als eerste met de 7S aan de slag te gaan.

iPhone 7S functies

Welke vernieuwing Apple dit najaar met de gaat doorvoeren is natuurlijk de grote vraag. We gaan er vanuit dat Apple er de nieuwste A11-chip in stopt. Deze chip brengt niet alleen de prestaties naar een hoger niveau, maar kan door zuiniger gebruik ook de accu langer mee laten gaan.

Sneller en draadloos opladen

De belangrijkste focus van de 7S heeft dit jaar alles met opladen te maken. Door het toestel een glazen achterkant te geven, kun je de iPhone 7S draadloos opladen door hem alleen maar op een lader te leggen. Hierdoor kun je ondanks het ontbreken van de koptelefoonaansluiting toch naar muziek luisteren en tegelijk de accu vullen. Over de snelheid van draadloos opladen is al veel te doen geweest, maar als alternatief zou Apple ook snelladen via de Lightningpoort mogelijk maken. Dit zou mogelijk worden door de adapter die in het stopcontact gaat een usb c-aansluiting te geven.

True Tone Display

Tot slot zou Apple ook aan een True Tone Display werken voor de iPhone. Deze slimme schermtechniek zagen we al in de iPad Pro, maar willen we ook dolgraag op de iPhone hebben. Met True Tone past het scherm zich op subtiele wijze aan op je omgeving. Ligt je iPhone onder een gele, blauwe of rode lamp, dan krijgt het scherm een soortgelijke kleur. Dit maakt het voor jou makkelijker om het scherm te bekijken, omdat je iPhone in dit geval hetzelfde reageert als een vel papier.

iPhone 7S iOS 11

iPhone 7S en iOS 11

Een ding dat wel zeker is, is dat de 7S dit najaar op iOS 11 draait. De toekomstige update is inmiddels al als bèta beschikbaar, waardoor we meer weten over de software waar we in de herfst mee aan de slag kunnen. De belangrijkste verbeteringen zijn het nieuwe Bedieningspaneel, de Files-app en ARKit, een augmented reality platform dat nu al voor indrukwekkende resultaten zorgt.

De komende dagen, weken en maanden zullen er nog heel wat geruchten opduiken over de iPhone 7S. We zullen deze pagina dan ook regelmatig bijwerken zodra we meer over de iPhone van 2017 te weten komen.

Laatste berichten

Dit verwachten we van Apples iPhone X-event

Dit verwachten we van Apples iPhone X-event

4 min
Nieuws
Morgenavond heeft Apple een volgepakt evenement voor ons in petto. Hier zetten we al onze verwachtingen voor het iPhone 8-event op een rij.

Download onze app

Download onze app