iPhone 7S

Scherm
4.7 inch
Camera
12 megapixel

Dat Apple in 2017 een iPhone uitbrengt is zeker, maar welke naam deze smartphone krijgt is nog een groot raadsel. Wordt het traditiegetrouw de iPhone 7S? Of slaat Apple een nieuwe weg in door direct de iPhone 8 te introduceren? Op deze pagina lees je er alles over.

iPhone 7S: de iPhone van 2017?

De iPhone van 2017 is nog ver van ons verwijderd, maar al lang van tevoren druppelen de eerste geruchten erover binnen. Bijzonder, want zelden hoorden we zo lang van tevoren al zoveel concrete info over de eerstvolgende nieuwe iPhone. Niet zo gek, want Apple zou grootste plannen hebben voor 2017.

iPhone 7S

Naast een mogelijke iPhone 7S en iPhone 7S Plus, moet er ook een iPhone 8 verschijnen. Dit toestel krijgt een compleet nieuw design, betere specs en zal de iPhone worden waarmee Apple laat zien wat er op technisch vlak mogelijk is. Deze iPhone 8 (zoals we hem voorlopig noemen) zal waarschijnlijk de duurste iPhone worden, met een prijs die boven de duurste iPhone van dit moment ligt.

De spectaculaire iPhone 8 is blijkbaar niet de enige iPhone die we in september 2017 te zien krijgen. Ook de iPhone 7S en iPhone 7S Plus zullen als opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus geïntroduceerd worden. Deze toestellen krijgen betere specificaties, maar houden een soortgelijk ontwerp. Hiermee past het toestel perfect in de S-lijn van Apple: iPhones met een identiek uiterlijk als het jaar ervoor, die vooral aan de binnenkant sterk verbeterd zijn.

iPhone 7S

iPhone 7S prijs en releasedatum

Over de iPhone 7S prijs is nog weinig concreets bekend. De iPhone 7S releasedatum zal waarschijnlijk weer in september zijn, na een speciaal evenement van Apple waar de toestellen onthuld worden. Als Apple hetzelfde schema aanhoudt als de iPhone 7, dan hoort Nederland weer bij de eerste groep landen waar de iPhone 7S beschikbaar komt. Je hoeft in dat geval niet naar Duitsland om als eerste met de iPhone 7S aan de slag te gaan.

iPhone 7S functies

Welke vernieuwing Apple volgend jaar met de iPhone 7S gaat doorvoeren is natuurlijk de grote vraag. We gaan er vanuit dat Apple er de nieuwste chip in stopt en hopelijk ook de iPhone 7S accu kan verbeteren. Onduidelijk is vooralsnog of Apple de iPhone 7S draadloos opladen laat ondersteunen. Er zijn al heel wat geruchten opgedoken dat deze functie volgend jaar word geïntroduceerd, maar mogelijk alleen voor de high-end iPhone 8. Toch zou draadloos opladen voor de iPhone 7S een mooie extra zijn, omdat dit een functie is waar gebruikers al erg lang om vragen.

De komende dagen, weken en maanden zullen er nog heel wat geruchten opduiken over de iPhone 7S. We zullen deze pagina dan ook regelmatig bijwerken zodra we meer over de iPhone van 2017 te weten komen.

Laatste berichten

iPhone 8 mal gelekt: toestel iets groter dan iPhone 7

iPhone 8 mal gelekt: toestel iets groter dan iPhone 7

0
2 min
Nieuws
Er is een plaatje van drie iPhone-mallen gelekt. Daarop valt onder meer te zien dat de iPhone 8 iets groter is dan de iPhone 7S, maar wel aanzienlijk kleiner dan de iPhone 7S Plus.
‘iPhone 8 uitgesteld naar oktober of november’

‘iPhone 8 uitgesteld naar oktober of november’

0
1 min
Nieuws
De bekende Apple-analist Ming Chi Kuo bericht vandaag over de releasedatum van de iPhone 7S en iPhone 8. De 7S zou op schema liggen, maar productieproblemen zorgen ervoor dat de iPhone 8 uitgesteld zou zijn.