iPhone 7S Plus

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel

Apple brengt naar verwachting drie nieuwe iPhones uit in 2017. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus kunnen vrijwel zeker op een opvolger rekenen. Op deze pagina lees je alle geruchten over de grootste nieuwe iPhone van Apple: de iPhone 7S Plus.

iPhone 7S Plus: grootste nieuwe iPhone in 2017

Het is waarschijnlijk nog wachten tot september tot Apple zijn nieuwe iPhones aankondigt, maar online staan al genoeg geruchten over wat we kunnen verwachten. Dit jaar verschijnen mogelijk drie iPhones. Naast de verwachte iPhone 7S en iPhone 7S Plus, moet er ook een iPhone 8 komen. Dit toestel zou een volledig nieuw ontwerp en betere specificaties krijgen.

iPhone 7S Plus

Normaal gesproken brengt Apple in september twee nieuwe telefoons uit. Dat is het ene jaar een grote update, het andere jaar is het een S-versie van de iPhone van het jaar ervoor. Die stelt het met iets minder grote vernieuwingen in het design, maar is qua hardware altijd sterk verbeterd.

Het iPhone 7S Plus design

De iPhone 7S Plus is naar verwachting het grootste toestel dat Apple dit jaar op de markt brengt, met een schermformaat van 5,5 inch. Qua ontwerp verwachten we weinig vernieuwingen, terwijl de iPhone 8 juist helemaal vernieuwd wordt. Wel wordt de cameramodule mogelijk verticaal geplaatst in plaats van horizontaal. Daarmee zou het toestel beter werken in headsets voor augmented- en virtual reality.

iPhone 7S Plus

Prijs en releasedatum

Over de iPhone 7S Plus is nog niets concreets bekend. In aanloop naar september wordt meer duidelijk, want we verwachten het toestel in die maand op de markt. Op dit moment kost een losse iPhone 7 Plus 819 euro, afhankelijk van waar je koopt en hoeveel geheugen je kiest. Als Apple hetzelfde schema aanhoudt als in 2016, hoort Nederland weer bij de eerste groep landen waar de iPhone 7S Plus te koop zal zijn. Dit is echter nog niet bevestigd.

Nieuwe iPhone 7S Plus functies

Het is nog niet duidelijk welke vernieuwingen Apple in de iPhone 7S Plus doorvoert. We verwachten in elk geval een snellere chip, zodat het toestel weer krachtiger is. Daarnaast is het de vraag of de accuduur wordt verbeterd en of de telefoon draadloos kan opladen. Volgens de laatste geruchten zijn daar wel plannen voor.

Laatste berichten

Download onze app

Download onze app