iPhone 7S Plus

Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel

Apple brengt naar verwachting drie nieuwe iPhones uit in 2017. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus kunnen vrijwel zeker op een opvolger rekenen. Op deze pagina lees je alle geruchten over de grootste nieuwe iPhone van Apple: de iPhone 7S Plus.

Recentelijk zijn de namen van de nieuwe iPhones in de software van iOS 11 opgedoken. Hieruit blijkt dat de iPhone 7S en 7S Plus zullen worden overgeslagen. Apple zal dus volgens de laatste geruchten de volgende toestellen aankondigen:

Hieronder lees je dus alles over de iPhone 8 Plus. Wil je meer weten over het meest besproken iPhone, dan kan je op de iPhone X pagina terecht voor meer informatie.

iPhone 7S Plus: grootste nieuwe iPhone in 2017

Het is waarschijnlijk nog wachten tot september tot Apple zijn nieuwe iPhones aankondigt, maar er zijn al genoeg geruchten over de toestellen verschenen. Dit jaar verschijnen mogelijk drie iPhones. Naast de verwachte iPhone 7S en iPhone 7S Plus, moet er ook een iPhone 8 komen. Dit toestel zou een volledig nieuw ontwerp en betere specificaties krijgen.

iPhone 7S Plus

Normaal gesproken brengt Apple in september twee nieuwe telefoons uit. Dat is het ene jaar een grote update, het andere jaar is het een S-versie van de iPhone van het jaar ervoor. Die stelt het met iets minder grote vernieuwingen in het design, maar is qua hardware altijd sterk verbeterd.

Het iPhone 7S Plus design

De iPhone 7S Plus is naar verwachting het grootste toestel dat Apple dit jaar op de markt brengt, met een schermformaat van 5,5 inch. Qua ontwerp verwachten we weinig vernieuwingen, terwijl de iPhone 8 juist helemaal vernieuwd wordt. Wel wordt de cameramodule mogelijk verticaal geplaatst in plaats van horizontaal. Daarmee zou het toestel beter werken in headsets voor augmented- en virtual reality.

Ook ziet de achterkant van de 7S Plus er mogelijk anders uit. Omdat Apple draadloos opladen zou willen toevoegen, is er een glazen achterkant nodig om deze functie te ondersteunen. Zo kun je straks gewoon weer naar muziek luisteren terwijl de telefoon wordt opgeladen.

iPhone 7S Plus

iPhone 7S release en prijs

Over de iPhone 7S Plus is nog niets concreets bekend. In aanloop naar september wordt meer duidelijk, want we verwachten het toestel in die maand op de markt. Op dit moment kost een losse iPhone 7 Plus 819 euro, afhankelijk van waar je koopt en hoeveel geheugen je kiest. Als Apple hetzelfde schema aanhoudt als in 2016, hoort Nederland weer bij de eerste groep landen waar de iPhone 7S Plus verschijnt. Dit is echter nog niet bevestigd.

Nieuwe functies

Het is nog niet duidelijk welke vernieuwingen Apple in de iPhone 7S Plus doorvoert. We verwachten in elk geval een snellere A11-chip, zodat het toestel weer krachtiger is. Daarnaast is het de vraag of de accuduur wordt verbeterd en of de telefoon draadloos oplaadt. Volgens de laatste geruchten zijn daar wel plannen voor. Ook werkt Apple aan ondersteuning voor het True Tone-display dat we eerder al in de iPad zagen. Hiermee past het scherm van de iPhone zich aan op je omgeving, zodat het bijvoorbeeld roder of blauwer kleurt als het onder een gekleurde lamp ligt.

In de aanloop naar de officiële aankondiging van de iPhone 7S Plus zullen we deze pagina regelmatig bijwerken. Houd deze dus in de gaten als je op de hoogte wilt blijven.

Laatste berichten

Dit verwachten we van Apples iPhone X-event

Dit verwachten we van Apples iPhone X-event

4 min
Nieuws
Morgenavond heeft Apple een volgepakt evenement voor ons in petto. Hier zetten we al onze verwachtingen voor het iPhone 8-event op een rij.

Download onze app

Download onze app