iPhone 7 Plus

Expertscore
Scherm
5.5 inch
Camera
12 megapixel
Prijs

De iPhone 7 Plus is de opvolger van de iPhone 6S Plus, en de grote broer van de iPhone 7. De iPhone 7 Plus bouwt voort op de 6S Plus met de nodige vernieuwingen, voornamelijk voor de camera. Zo is de smartphone voorzien van twee 12 megapixel-camera’s met twee lenzen voor betere foto’s, een groothoeklens en een telelens. Door deze camera’s te combineren, kun je tot twee keer optisch inzoomen en met digitale zoom erbij tot tien keer inzoomen. Daarnaast is er ook een nieuwe flits met vier led-lampjes voor meer licht bij het maken van foto’s in een donkere omgeving.

Dit brengt de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is op 7 september officieel aangekondigd samen met de iPhone 7. De behuizing van beide toestellen is uit zo min mogelijk stukken gebouwd en beschikt over een nauwelijks zichtbare antennelijn. Daardoor is het toestel net wat steviger dan zijn voorgangers en bovendien voor het eerst waterdicht.

Er zit geen standaard koptelefoonaansluiting meer in het toestel, maar je audio aansluiten kan nu via de Lightning-poort. Door een adapter te gebruiken, die in de doos meegeleverd wordt als je de iPhone 7 Plus koopt, kun je alsnog je oude koptelefoons aansluiten. Of je gebruikt de draadloze koptelefoons zoals de AirPods, die los verkrijgbaar zijn.

Onder de motorkap zit een Apple A10 Fusion-processor met een geïntegreerde M10-bewegingscoprocessor. De A10 Fusion draait veertig procent sneller dan de A9-chip in de iPhone 6S Plus. Ook de nieuwe grafische chip zorgt voor betere prestaties op de iPhone 7 Plus en maakt erg mooie games mogelijk. Gemiddeld kan de accu een uur langer doorgaan dan de iPhone 6S Plus.

Aan het formaat van het scherm is niets veranderd, dat is nog altijd 5,5 inch. Ook de resolutie is ongewijzigd gebleven: met 1920 bij 1080 pixels ben je voorzien van de Retina Display-scherpte die je van Apple gewend bent. Wel is de kleurweergave dit jaar verbeterd, waardoor de kleuren nog levendiger zijn en het contrast nog mooier.

De iPhone 7 Plus behuizing is water- en stofdicht. Je kunt dus zonder problemen buiten in de regen lopen of met je smartphone in het water vallen. Het toestel houdt het tot wel een half uur vol in water van een meter diep.

iphone 7 plus

De iPhone 7 Plus is 158,2 millimeter hoog, 77,9 millimeter breed, 7,3 millimeter diep en 188 gram zwaar. Dit betekent dat het toestel dus exact even groot is als de iPhone 6S Plus, maar wel 4 gram lichter is.

De iPhone 7 Plus onderscheidt zich van de iPhone 7 met de twee camera’s, want de iPhone 7 moet het met een enkele camera doen. Met de dubbele camera wil Apple de iPhone 7 Plus echt veranderen in een toptoestel voor fotografen. De verbeterde flitser speelt hier ook een belangrijke rol in.

Het laatste iPhone 7 Plus nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwtjes omtrent de iPhone 7 Plus, het aankomende vlaggenschip van Apple. Hier kijken we nu vooruit naar de launch van het toestel.

iPhone 7 Plus videoreview

We demonstreren de geweldige camera van de iPhone 7 Plus met deze videoreview van de iPhone 7. De volledige video hebben we namelijk opgenomen met een iPhone 7 Plus! In deze review praten we je in vier minuten bij over alle nieuwe functies en verbeteringen.

Conclusie iPhone 7 Plus review

In een jaar dat de iPhone relatief weinig veranderingen doorvoert, is de iPhone 7 Plus ineens het toptoestel van het jaar. De 7 Plus heeft met afstand de superieure camera en een betere accuduur. Het grotere scherm is even wennen, al hangt aan deze iPhone ook het duurste prijskaartje van allemaal. Als je dit er voor over hebt, is 2016 echter het beste jaar om de overstap te maken van de reguliere iPhone naar een Plus-model.

-> Lees meer in onze uitgebreide iPhone 7 Plus review

De beste iPhone 6S Plus aanbiedingen

Als je de iPhone 7 Plus te prijzig vindt, kun je ook voor het vorige model gaan. Je kunt de iPhone 6S Plus met abonnement aanschaffen, maar uiteraard is het toestel ook los verkrijgbaar. Hieronder vind je de beste aanbiedingen. Die worden dagelijks geactualiseerd, zodat je nooit te veel betaalt.

De iPhone 7 Plus op een rijtje

De iPhone 7 Plus heeft dus voornamelijk enkele subtiele vernieuwingen. Het toestel komt beschikbaar in goud, zilver, roségoud, zwart en gitzwart. Hieronder hebben we de belangrijkste features van de iPhone 7 Plus op een rijtje gezet.

  • Verkrijgbaar in zilver, roségoud, goud, zwart en gitzwart met 32GB, 128GB of 256GB opslag.
  • De adviesprijs van de iPhone 7 Plus bedraagt 909 euro
  • iPhone 7 Plus specs: A10-processor, twee 12 megapixel-camera’s en iOS 10

iPhone 7 Plus release

De iPhone 7 Plus verscheen op 16 september. Je kunt op iPhoned alle informatie vinden over het iPhone 7 Plus kopen in Nederland.

iphone 7 plus

iPhone 7 Plus prijs en uitvoeringen

Wanneer je een iPhone 7 Plus kopen wil, kun je kiezen uit verschillende modellen met 32GB, 128GB en 256GB aan opslagruimte. Apple schrapt dit jaar voor het eerst het 16GB-model uit het aanbod. Ook is er geen 64GB-optie. Ben je van plan om veel muziek en video’s op het toestel te plaatsen, dan is het verstandig om voor genoeg opslagruimte te kiezen. Je betaalt dan wel wat overigens wel wat meer geld, maar komt minder snel in de problemen, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe iOS-update is te downloaden of er nieuwe apps verschijnen die veel ruimte in beslag nemen.

 

Pluspunten iPhone 7 Plus

  • De beste iPhone-camera ooit
  • Dubbele cameralens voegt echt iets toe
  • Uitstekende prestaties
  • Indrukwekkende accuduur

Minpunten iPhone 7 Plus

  • Het design is nauwelijks aangepast
  • Ontbreken van 3,5mm aansluiting is wennen

iPhone 7 Plus prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe iPhone 7 Plus aanbiedingen van dit moment.

iPhone 7 Plus video

Bekijk alle iPhone 7 Plus video's

Laatste berichten

De goedkoopste (refurbished) iPhone aanbiedingen – week 16

De goedkoopste (refurbished) iPhone aanbiedingen – week 16

0
5 min
Nieuws
Wekelijks lichten we de beste (refurbished) iPhone aanbiedingen uit. Het aanbod is groot en door alle deals is het lastig te bepalen waar je voor moet gaan. Met deze tips vind je de goedkoopste iPhone!