Apple iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro Max

9

Dit moet je weten over de iPhone 11 Pro Max

De iPhone 11 Pro Max is de opvolger van de iPhone XS Max. De 11 Pro Max is met 6,5-inch de grootste smartphone die Apple tot nog toe heeft uitgebracht. Het toestel wordt in 2020 opgevolgd door de iPhone 12 Pro Max. Dit toestel is nog niet aangekondigd. Op deze pagina praten we je bij over de iPhone 11 Pro Max, de beste iPhone van 2019.

De iPhone 11 Pro Max samengevat:

  • Opvolger van iPhone XS Max heeft haarscherp 6,5-inch Retina-scherm
  • De iPhone 11 Pro Max is beschikbaar in 64GB, 256GB en 512GB en in de kleuren middernachtgroen, zilver, spacegrijs en goud.
  • Heeft een krachtige en energiezuinige A13chip
  • Drievoudige camera achterop (allemaal 12 megapixel), 12 megapixel-selfiecamera
  • De iPhone 11 Pro Max is (spat)waterdicht voor 30 minuten op een diepte van maximaal twee meter

iPhone 11 Pro Max review: een Pro-smartphone in de punten die er toe doen

Apple focust met de iPhone 11 Pro Max duidelijk op de dingen die er toe doen: accuduur, prestaties en de camera zijn van absolute topkwaliteit. Vooral de camera is dankzij de nachtmodus erg indrukwekkend en voor fanatieke iPhone-fotografen reden genoeg om de overstap te overwegen.

Dat neemt echter niet weg dat de iPhone 11 Pro Max een flink prijskaartje heeft met een vanafprijs van 1259 euro voor het model met 64GB geheugen. Heb je er het geld voor, dan haal je met de iPhone 11 Pro zonder twijfel de beste smartphone van het moment in huis, maar voor een paar honderd euro minder is de iPhone 11 ook een prima keuze. Het zal dus van jou afhangen hoeveel ‘Pro-functies’ jij nodig hebt om die hogere prijs te rechtvaardigen.

→ Lees verder in onze volledige iPhone 11 Pro (Max) review

De iPhone 11 Pro Max nu erg voordelig bij KPN!

15GB data
Onbeperkt bellen
  • Bundel maandelijks aanpasbaar
  • Tijdelijk gratis 5G bij elk abonnement
  • Al internet van KPN = €7,50 korting pm

iPhone 11 Pro Max prijs

De iPhone 11 Pro Max is verkrijgbaar in vier kleuren: goud, middernachtgroen, spacegrijs en zilver. Het toestel is in drie uitvoeringen te koop. Het instapmodel heeft 64GB opslag, de middelste versie is van 256GB voorzien en de meest uitgebreide uitvoering heeft maar liefst 512GB opslag aan boord. Het toestel is al enige tijd verkrijgbaar en de prijzen zijn inmiddels gedaald. Bekijk onze prijsvergelijkers voor actuele prijzen en vind de beste deal.

Welke iPhone 11 is de beste keus?

Apple heeft in 2019 drie iPhones uitgebracht: welke moet je kiezen? Het antwoord op die vraag is behoorlijk persoonlijk, maar duidelijk is dat wanneer je het beste van het beste wil en niet te beroerd bent om de portemonnee te trekken je bij de iPhone 11 Pro Max moet zijn.

Vind je het scherm van dat toestel net iets te groot? Dan is de iPhone 11 Pro waarschijnlijk de beste keus. Deze is kleiner dan de Max, maar heeft dezelfde specificaties. Wie vooral op zoek is naar een betaalbare Apple-telefoon moet bij de iPhone 11 zijn, het instapmodel.

iPhone 11 Pro Max: de belangrijkste upgrades

Apple pakt elk jaar uit met tal van toffe nieuwe features. Ook de iPhone 11 Pro Max brengt het beste van voorgaande iPhones samen met enkele opvallende toevoegingen. We hebben de meest bijzondere verbeteringen op een rijtje gezet.

1. Een groot 6,5-inch oled-scherm

De iPhone 11 Pro Max is de grote broer van de iPhone 11 Pro, die een 5,8 inch oled-scherm heeft. De Max heeft net als vorig jaar een stuk groter display van 6,5 inch. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je graag onderweg naar films kijkt op je iPhone of veel mobiele games speelt.

Houd er wel rekening mee dat dit display zich moeilijker laat bedienen met één hand. Zeker voor mensen met kleine handen is dat al langer een drempel om voor een Plus- of Max-toestel te kiezen.

2. Een drievoudige camera

Net als de iPhone 11 bevat ook de Max een extra cameralens. Dit is goed nieuws, want de iPhone 11 Pro Max maakt daardoor betere foto’s dan zijn voorganger. De nieuwe camera is een groothoeklens, waarmee je dus een groter oppervlakte kunt vastleggen. Zo’n lens is daarmee ideaal voor groepsfoto’s of landschapsfoto’s. Ook zorgt de groothoeklens voor betere foto’s bij weinig licht omdat hij meer licht kan opvangen.

3. Software: jarenlang gegarandeerd van updates

De iPhone 12 Pro Max kwam gelijktijdig uit met iOS 13, dé iPhone software-update van 2019. We weten niet precies hoe lang het toestel geüpdatet wordt. Gezien Apples uitstekende reputatie op het gebied van software-updates verwachten we echter dat het toestel zo’n vier/vijf jaar lang door het bedrijf ondersteund wordt. Concreet betekent dit dat de iPhone 11 Pro Max tot en met iOS 18 geüpdatet wordt.

4. Grotere accu

Ook fijn: de accu is er flink op vooruit gegaan. De iPhone 11 Pro Max heeft een capaciteit van bijna 4000 mAh terwijl de iPhone XS Max (uit 2018) op 3174 mAh blijft ‘steken’. Tezamen met de energiezuinige A13-chipset zorgt dit ervoor dat de 11 Pro Max een stuk langer meegaat dan zijn voorganger.

iPhone 11 Pro Max kopen: check onze prijsvergelijkers

De iPhone 11 Pro Max wordt los en in combinatie met een abonnement aangeboden. Gebruik onze prijsvergelijker om de beste deal voor jou te scoren. Je kunt onder meer filteren op kleur, opslagcapaciteit en prijs:

iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
9,0
Welke iPhone 11 Pro Max wil je?
Selecteer:
64GB
256GB
512GB
iPhone 11 Pro Max met abonnement
Toestel eenmalig € 143,00
€ 43,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 35,00 p/m
Sim only nodig?
iPhone 11 Pro Max
Apple iPhone 11 Pro Max
9,0
Welke iPhone 11 Pro Max wil je?
Selecteer:
64GB
256GB
512GB
iPhone 11 Pro Max met abonnement
Toestel eenmalig € 143,00
€ 43,00 p/m Abo: € 8,00 p/m Toestel: € 35,00 p/m
Sim only nodig?
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's