iPhone 11 Max

Scherm
inch
Camera
megapixel

De iPhone 11 Max is de regelrechte opvolger van de iPhone XS Max. Dit wordt de grootste nieuwe iPhone die in 2019 verschijnt, met de nodige verbeteringen aan de binnenkant.

iPhone 11 Max

De iPhone 11 Max of XI Max gaat de iPhone XS Max uit 2018 opvolgen. Alle geruchten wijzen inmiddels naar een toestel met een groot 6,5 inch oled-display dat vooral op cameragebied flinke verbeteringen doorvoert. Op deze pagina bundelen we alle belangrijke informatie, van de belangrijkste geruchten tot nieuwe functies, de releasedatum en natuurlijk de prijs.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Houd deze dus in de gaten als je meer wilt weten over de iPhone 11 Max.

iPhone 11 Max

iPhone 11 Max release en prijs

Hoewel Apple dit toestel nog niet heeft aangekondigd, kunnen we door naar voorgaande jaren te kijken wel een inschatting maken over de iPhone 11 Max releasedatum en prijs.

Let op: Deze gegevens zijn op basis van onbevestigde info. Zodra we meer weten werken we deze prijzen en data bij.

Al jaren onthult Apple de nieuwe iPhones in september tijdens een speciaal Apple-event. Daar krijgen we ook de iPhone 11 en iPhone XR 2019 te zien. Meestal zijn de drie iPhones dan diezelfde week nog te pre-orderen, waarna de eerste exemplaren een week later geleverd worden.

Als Apple dezelfde prijzen aanhoudt als bij de iPhone XS Max zou dit het volgende betekenen:

  • iPhone 11 Max 64GB : 1259 euro
  • iPhone 11 Max 256GB: 1429 euro
  • iPhone 11 Max 512GB: 1659 euro

iPhone 11 Max de belangrijke geruchten

Op basis van geruchten en gelekte informatie zijn dit waarschijnlijk de nieuwe functies en verbeteringen waarmee deze iPhone zich gaat onderscheiden.

iPhone 11 camera-editie

Een groot 6,5-inch oled-scherm

De iPhone 11 Max is de grote broer van de iPhone 11, die een 5,8 inch oled-scherm heeft. De Max heeft net als vorig jaar een stuk groter display van 6,5 inch. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je graag onderweg naar films kijkt op je iPhone of veel mobiele games speelt. Houd er wel rekening mee dat dit display zich moeilijker laat bedienen met één hand. Zeker voor mensen met kleine handen is dat al langer een drempel om voor een Plus- of Max-toestel te kiezen.

Een driedubbele cameralens

Net als de iPhone 11 krijgt ook de Max er een extra cameralens bij. Dit is goed nieuws, want daardoor zal de iPhone 11 Max weer een stuk betere foto’s te kunnen maken. Het zou hier om een groothoeklens gaan, waarmee je dus een groter oppervlakte kunt vastleggen. Ook moet de extra lens voor betere foto’s in het donker zorgen.

De 11 Max is niet de eerste smartphone die de overstap maakt naar een driedubbele lens. Ook verschillende Android-toestellen (zoals Huawei en Samsung) gebruiken inmiddels drie lenzen om foto’s te maken.

De iPhone 11 Max als draadloze lader

De Max-modellen van de iPhone hadden altijd al een grotere accu en de 11 Max zal hier geen uitzondering op zijn. Dat komt goed van pas, want Apple zou van plan zijn om de nieuwe iPhones als draadloze oplader te laten fungeren. Dat werkt heel simpel: je legt simpelweg een apparaat dat draadloos laden ondersteunt op de achterkant van de toestel om vervolgens de accu van de iPhone te gebruiken om het apparaat van stroom te voorzien. Dit komt bijvoorbeeld van pas als je onderweg je AirPods of je Apple Watch wilt opladen maar geen opladers bij de hand hebt.

Draait standaard op iOS 13

Alle drie de 2019 iPhones zullen standaard op iOS 13 draaien, de grote software-update van 2019. iOS 13 ondersteunt onder meer een donkere modus voor de iPhone en iPad, voegt nieuwe Gezondheids-apps, prviacyverbeteringen en nog veel meer toe aan de software. Kijk voor meer informatie op onze iOS 13 overzichtspagina. De iPhone 11 Max zal natuurlijk ook nog jaren ondersteund gaan worden door Apple voor toekomstige versies van iOS. Traditiegetrouw ondersteunt Apple zijn apparaten tussen de vier en vijf jaar met software-updates.

Laatste berichten

Poll: Ga jij 3D Touch missen als de 2019 iPhones het niet meer hebben?

Poll: Ga jij 3D Touch missen als de 2019 iPhones het niet meer hebben?

Nieuws Het lijkt erop dat Apple dit najaar 3D Touch volledig schrapt uit alle drie de 2019 iPhones. Ga jij de functie missen, of gebruikte je het toch al nooit?
‘Schematische tekeningen iPhone 11 bevestigen design, camerabult en Lightning-poort’

‘Schematische tekeningen iPhone 11 bevestigen design, camerabult en Lightning-poort’

Nieuws Opnieuw zijn er schematische tekeningen opgedoken van de iPhone 11. De plaatjes afkomstig van de bekende lek-website Slashleaks bevestigen de vele geruchten over het design en de vernieuwde camera van de 2019 iPhones.
‘iPhone 11 Max krijgt nieuwe muteknop en Lightning-poort’

‘iPhone 11 Max krijgt nieuwe muteknop en Lightning-poort’

Nieuws Een webshop heeft alvast hoesjes voor de iPhone 11 Max online gezet. Naast de opvallende camerabult is ook een nieuwe muteknop zichtbaar.
‘iPhone 2019 krijgt nachtmodus voor betere foto’s in het donker’

‘iPhone 2019 krijgt nachtmodus voor betere foto’s in het donker’

Nieuws Apple gaat de camera van de 2019 iPhones flink verbeteren en zou een nachtmodus introduceren, die voor veel mooiere foto's in het donker moet zorgen. Volgens nieuwe informatie werkt deze nachtmodus nog beter dan die van de concurrentie.
iOS 13 hint naar verdwijnen 3D Touch in 2019 iPhones

iOS 13 hint naar verdwijnen 3D Touch in 2019 iPhones

Nieuws Voordat iOS 13 werd onthuld, gonsde het al van de geruchten dat de drie 2019 iPhones geen 3D Touch meer zouden ondersteunen. De eerste bèta van iOS 13 doet vermoeden dat dit klopt.

Download onze app

Download onze app