iPad kopen

Wil je een nieuwe iPad kopen, dan heb je tegenwoordig de keuze uit verschillende modellen. Op deze pagina hebben we de populairste iPads uitgelicht en laten we je zien waar je ze nieuw het goedkoopst kunt vinden. Wil je echt voordelig uit zijn, bekijk dan ons overzicht met aanbiedingen van refurbished iPads. Dat zijn gereviseerde iPads die volledig zijn gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

De beste iPad Air 2 aanbiedingen

Wil je de iPad Air 2 kopen, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen op een rijtje. Deze worden regelmatig geüpdatet, zodat je de beste deal kunt vinden en niet te veel betaalt.

De beste iPad mini 4 aanbiedingen

Wil je liever de iPad mini 4 kopen, dan vind je hieronder de beste prijzen en de goedkoopste aanbieders. De mini is compacter, lichter en goedkoper dan de iPad Air.

De beste iPad mini 3 aanbiedingen

Wil je liever de iPad mini 3 kopen, kijk dan hieronder voor de beste prijzen en de goedkoopste aanbieders. Dit model is minder goed leverbaar dan de andere mini’s, maar nog steeds verkrijgbaar.

De beste iPad mini 2 aanbiedingen

Je kunt ook nog de iPad mini 2 kopen en hieronder vind je daarvoor de beste prijzen en goedkoopste aanbieders. Dit model is nog goed verkrijgbaar en aanzienlijk goedkoper dan de iPad mini 3 en 4.

ipad kopen

Download onze app

Download onze app