Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPad kopen

Wil je een nieuwe iPad kopen, dan heb je de keuze uit allerlei verschillende modellen. Op deze pagina hebben we de beste iPads uitgelicht en laten we je zien waar je ze nieuw het goedkoopst kunt vinden.

De beste iPad mini 2019 aanbiedingen

Ben je op zoek naar de kleine maar fijne iPad mini 2019? Dit zijn de beste prijzen en aanbiedingen van het moment.

De beste iPad Air 2019 aanbiedingen

De iPad Air 2019 introduceert een Smart Connector op de Air, zodat je er gemakkelijk een toetsenbord aan bevestigt. Dit zijn de beste prijzen op een rijtje.

iPad kopen

De beste iPad Pro 2018 aanbiedingen

Een nieuw design, Face ID en nog veel meer grote aanpassingen. Deze baanbrekende iPad is verkrijgbaar voor de volgende prijzen.

De beste iPad Pro aanbiedingen

De iPad voor professionele gebruikers, met ondersteuning voor de Apple Pencil, krachtige speakers en goede specs.

De beste iPad 2018 aanbiedingen

Ondersteuning voor de Apple Pencil maken van deze iPad een handig hulpmiddel tijdens college of voor mensen die graag wat tekenen in hun vrije tijd.

refurbished ipad

De beste iPad 2017 aanbiedingen

De iPad 2017 is de bekende iPad, maar dan voor een goede prijs en goede specs. Wat die prijs precies is zie je in het onderstaande overzicht.

De beste iPad Air 2 aanbiedingen

Wil je de iPad Air 2 kopen, dan vind je hieronder de beste aanbiedingen op een rijtje. Deze worden regelmatig geüpdatet, zodat je de beste deal kunt vinden en niet te veel betaalt.

De beste iPad mini 4 aanbiedingen

Wil je liever de iPad mini 4 kopen, dan vind je hieronder de beste prijzen en de goedkoopste aanbieders. De mini is compacter, lichter en goedkoper dan de iPad Air.

De beste iPad mini 3 aanbiedingen

Wil je liever de iPad mini 3 kopen, kijk dan hieronder voor de beste prijzen en de goedkoopste aanbieders. Dit model is minder goed leverbaar dan de andere mini’s, maar nog steeds verkrijgbaar.

De beste iPad mini 2 aanbiedingen

Je kunt ook nog de iPad mini 2 kopen en hieronder vind je daarvoor de beste prijzen en goedkoopste aanbieders. Dit model is nog goed verkrijgbaar en aanzienlijk goedkoper dan de iPad mini 3 en 4.

Wil je echt voordelig uit zijn, bekijk dan ons overzicht met aanbiedingen van refurbished iPads. Dat zijn gereviseerde iPads die volledig zijn gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.

Download onze app

Download onze app