iPad Pro 2018

Scherm
10.5 inch
Camera
12 megapixel

De iPad Pro 2018 is de eerstvolgende nieuwe versie van de iPad Pro. De tablet van Apple zou voor het eerst een edge-display krijgen in de stijl van de iPhone X, waardoor het design voor het eerst in jaren echt op de schop gaat. Op deze pagina lees je alles over deze onaangekondigde high-end tablet van Apple.

Dit is de iPad Pro 2018

Op het moment van schrijven heeft Apple de iPad Pro 2018 nog niet aangekondigd. Tot die tijd verzamelen we hier alle geruchten over nieuwe functies, de verwachte release en de prijzen. Zodra Apple de iPad officieel uit de doeken doet zullen we deze pagina bijwerken met alle concrete informatie.

iPad Pro 2018

iPad Pro 2018: eindelijk een nieuw design

Na jarenlang grotendeels hetzelfde ontwerp te behouden, stapt de iPad Pro dit jaar eindelijk over op een nieuw gezicht. De tablet heeft goed gekeken naar de iPhone X en zou een soortgelijk edge-display krijgen dat aan de bovenkant ruimte maakt voor een Notch. Hierin zit de Face ID-camera verwerkt, die in plaats van Touch ID je gezicht scant om het toestel te ontgrendelen en in te loggen bij apps en banken-apps.

iPad Pro 2018 release: onthulling op WWDC?

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple de nieuwe iPad Pro tijdens de WWDC-keynote worden onthuld. Deze keynote vindt plaats op 4 juni om 19:00 uur Nederlandse tijd. Daar krijgen we naast de iPad ook nieuwe versies van iOS, macOS en meer te zien.

Laatste berichten

Zo gaat de iPad Pro 2018 steeds meer op de iPhone X lijken

Zo gaat de iPad Pro 2018 steeds meer op de iPhone X lijken

2 min
Nieuws
De iOS 12-bèta blijft een bron van informatie over aankomende Apple-producten. Nadat eerder al bekend werd dat de iPhone 2018 geen dualsim-ondersteuning in Nederland krijgt, weten we nu ook beter hoe de iPad Pro 2018 eruit gaat zien.

Download onze app

Download onze app