Dit zijn de beste VPN-deals rondom Black Friday

Redactie
1 december 2019, 13:37
3 min leestijd
Dit zijn de beste VPN-deals rondom Black Friday

Onbespied het internet op, de Amerikaanse versie van Netflix kijken en voordeliger shoppen: er zitten veel voordelen aan het gebruiken van een VPN. Helemaal fijn is dat VPN-aanbieders rondom Black Friday flink stunten met scherpe deals. Dit zijn de 4 beste aanbiedingen.

VPN kopen met Black Friday: de beste deals

Misschien denk je bij Black Friday niet direct aan het kopen van een VPN. Toch stunten aanbieders al jarenlang met hun diensten rond deze periode. Wanneer je geeft om je privacy, liever niet gevolgd wordt op internet en bijvoorbeeld de Amerikaanse versie van Netflix wil kijken, is dit een prima tijd om een VPN aan te schaffen.

Deze term staat voor Virtual Private Network. In het kort komt het erop neer dat je internetverkeer wordt omgeleid via andere servers, waardoor je moeilijker te traceren bent. Niet alleen is dit goed voor je privacy, er zitten ook ‘leuke’ kanten aan. Door bijvoorbeeld een Amerikaanse server te kiezen kun je het lokale Netflix aanbod bekijken.

ExpressVPN – 3 maanden gratis bij een jaarabonnement vpn black friday iphone

ExpressVPN is de duurste VPN, ook met Black Friday, maar ongetwijfeld een van de beste. Naast de ijzersterke online beveiliging heb je namelijk ook een onbeperkte bandbreedte en downloadsnelheid tot je beschikking. Daarbovenop kun je kiezen uit ruim 140 serverlocaties in 94 landen. Dus of je nu digitaal in Amerika, Jamaica of Rusland wil zitten: het kan allemaal.

Bovendien is ExpressVPN een van de best beveiligde VPN-diensten ooit, waardoor het een populaire aanbieder in landen met strenge regimes is, zoals HongKong. Verder is ook de app fijn in gebruik, wordt je snel verbonden met een server. Tijdelijk krijg je drie maanden gratis toegang bij het afsluiten van een jaarabonnement.

→ Bekijk de ExpressVPN Black Friday-deal

NordVPN – 70 procent korting bij 3-jarig abonnement en 3 maanden gratis vpn black friday iphone

NordVPN is een uitstekend alternatief en een van de grootste aanbieders ter wereld. Het bedrijf heeft duizenden serverlocaties in 60 landen en zit formeel gevestigd in Panama, waardoor jouw gebruikersgegevens redelijk goed beveiligd zijn. Bovendien kun je op een anonieme manier betalen waardoor je een stuk moeilijker te traceren bent.

Tijdens Black Friday geeft NordVPN 70 procent korting op de aanschaf van een 3-jarig abonnement. Daarbovenop krijg je ook nog eens drie maanden gratis, waardoor je effectief iets meer dan 3 euro per maand betaalt. Het enige nadeel is dat de snelheid niet altijd even consistent is.

→ Bekijk de NordVPN Black Friday-deal

Surfshark – 84 procent korting op 2-jarig abonnement

Ben je op zoek naar een degelijke VPN, maar mag het niet teveel kosten? Dan moet je bij Surfshark zijn. Deze van zichzelf al voordelige aanbieder is tijdens Black Friday namelijk extra goedkoop. Bij het afsluiten van een 2-jarig abonnement krijg je drie maanden gratis, waardoor je effectief 1,59 euro per maand betaalt.

Dit is een korting van ruim 80 procent. Verder kun je Surfshark 30 dagen op proef nemen. Bevalt de VPN niet? Dan krijg je gewoon je geld terug. Surfshark is een relatief nieuwe speler op de VPN-markt, maar probeert zich te onderscheiden qua gebruiksvriendelijkheid.

→ Bekijk de Surfshark Black Friday-deal

De prijzen kunnen tussentijds wijzigen. Uiteraard doen wij onze uiterste best om het overzicht zo actueel mogelijk te houden. Wil je meer profiteren? Bekijk dan ons overzicht van de beste Black Friday-deals. Hierin hebben we de scherpste aanbiedingen voor Apple-fans verzameld.

Meer weten over VPN’s

Twijfel je nog over het aanschaffen van een VPN, of weet je eigenlijk niet zo goed wat de voordelen zijn? Check dan ons uitgebreide artikel over VPN’s op je iPhone. Hierin leggen we precies uit wat de voor- en nadelen per aanbieder zijn, waar je op moet letten en wat een VPN eigenlijk doet.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's