De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Viaplay aanbieding: zo scoor je 13% korting op Formule 1

Sven Lamers
28 april 2023, 15:47
2 min leestijd
Viaplay aanbieding: zo scoor je 13% korting op Formule 1

Dit weekend is het zover, dan kun je weer lekker Formule 1 kijken! Zit jij er klaar voor? Met deze Viaplay aanbieding met 13% korting zeker wel.

Lees verder na de advertentie.

Viaplay aanbieding

Viaplay aanbieding

We houden het allemaal kort en bondig. Voor Viaplay betaal je normaal gesproken 16 euro per maand, maar nu is er een speciale aanbieding waarmee je (net geen) 13 procent korting krijgt. Als je Formule 1 wilt kijken, is dit de gemakkelijkste manier om alle races te zien.

Neem je nu een jaarabonnement op Viaplay, dan betaal je maar 13,99 euro per maand. We hebben echter geen idee hoelang die actie nog online staat, dus wees er snel bij. Want OFFLINE=OFFLINE.

Formule 1 kijken

De volgende Formule 1-race is zondag 30 april om 13 uur in Azerbeidzjan. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! Op zaterdag 29 april kun je de kwalificaties voor de sprintrace bekijken! Naast Formule 1 biedt Viaplay ook nog een hoop andere sporten, zoals darts en de Premier League. Uiteraard staan ook een hoop films en series op de streamingdienst. Genoeg te zien dus!

Lees ook: Formule 1 op tv kijken met je iPhone: zo doe je dat

Waarom een jaarabonnement?

Je kunt bij Viaplay ook een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten voor 15,99 euro per maand. Maar als je nu al weet dat je alle races van de Formule 1 wilt zien, dan is het jaarabonnement gewoon een goede optie.

Het seizoen duurt 9 maanden. Neem je een abo voor deze tijd, dan ben je 143,91 euro kwijt. Voor het jaarabonnement betaal je echter 167,88 euro. In die overige drie maanden is er vast nog iets op Viaplay te zien dat je ook leuk vindt voor die 23,97 euro.

Nadat het jaarabonnement is afgelopen, ga je automatisch over naar het maandelijks opzegbare abonnement. Maar we verwachten dat er tot die tijd weer een nieuwe jaarabonnements-aanbieding zal zijn. Dus houd iPhoned in de gaten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu