De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

De beste deals voor slimme thermostaten en radiatorknoppen op een rij (ADV)

Redactie
20 februari 2023, 12:32
5 min leestijd
De beste deals voor slimme thermostaten en radiatorknoppen op een rij (ADV)

Gesponsord door:

tink

Wist je dat je door slimme thermostaten en radiatorknoppen te gebruiken geld bespaart? Houd geld in je zak en bedien de temperatuur in je huis vanaf jouw plekje op de bank met deze deals van tink.

tink houdt je warm met slimme thermostaten

De energiekosten zijn nog altijd torenhoog, maar met deze kou wil je er nog altijd lekker warm bijzitten. Met het oog op duurzaamheid én jouw portemonnee heeft tink de Smart Home Dagen! Tot en met 28 februari profiteer je van tot wel 50% korting op verschillende Smart Home producten van merken zoals tado°, Netatmo, Bosch Smart Home en Google Nest.

Wil jij je verwarming slim maken of starten met slimme verlichting of beveiliging van je huis? Wij helpen je op weg met de beste Smart Home-aanbiedingen bij tink.

Energiekosten besparen doe je met één van deze slimme thermostaten

Huizen worden steeds slimmer. Verlichting springt aan zodra je een ruimte binnenkomt en je hoeft nooit meer zelf te stofzuigen dankzij een robotstofzuiger. Slimme apparaten vergemakkelijken je leven dus aanzienlijk. Ook de verwarming van je huis is slimmer te maken.

Een slimme thermostaat leert over jouw gewoontes en leefpatroon. Alleen waar jij dat nodig hebt wordt er verwarmt. Als je opstaat is het lekker warm in je huis. Ga je het huis uit? De thermostaat heeft het door en stelt de temperatuur naar beneden bij. Je vergeet dus nooit meer de verwarming uit te schakelen. Zo bespaar je moeiteloos energie én geld.

1. tado° Slimme Draadloze Thermostaat Starter Kit V3+

Verwarm je huis slimmer op basis van tijdschema’s of zelfs automatiseringen. De tado° Slimme Draadloze Thermostaat weet wanneer je thuiskomt of weggaat en past de temperatuur voor je aan dankzij het innovatieve geofencing. Met deze Starter Kit maak je vier radiatoren slim en via de meegeleverde bridge bedien je de thermostaat met de tado° app. Je bespaart nu 130 euro op deze set met vier radiatorknoppen.

Heb je een groter huis om te verwarmen, dan heb je misschien niet genoeg aan vier slimme radiatorknoppen. Een Starter Kit met zes knoppen is ook te verkrijgen met 200 euro korting. Geen Starter Kit nodig? Dan kun je ook de radiatorknoppen los per vier stuks kopen. Je betaalt in dat geval 258,95 euro in plaats van 319,99 euro.

2. Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan

De Netatmo Modulerende Thermostaat en Radiatorkraan detecteert een open raam en met de eco-modus schakelt het systeem automatisch alle radiatoren uit als er niemand thuis is. Via Auto-Adapt wordt de buitentemperatuur in de gaten gehouden. Zo wordt het huis zo efficiënt mogelijk op temperatuur gehouden of juist niet als het daar buiten te warm voor is.

De Netatmo Thermostaat verwarmt je huis automatisch aan de hand van een gepersonaliseerd verwarmingsschema. Deze wordt opgesteld aan de hand van een aantal vragen die je invult via de iPhone-app. Ook handig: je kan het systeem bedienen via spraakbesturing met Siri. Deze set bevat drie radiatorkranen en de thermostaat. Je haalt hem nu in huis voor 299,95 euro. Dat is wel 170 euro voordeel!

Zijn drie radiatorkranen te weinig? Via tink bestel je de set met zes radiatorkranen met 250 euro korting. Deze is afgeprijsd van 719,97 euro naar 469,95 euro. Met de code Netatmo20 schaf je zowel de set met drie als zes radiatorkranen met nog eens 20 euro extra korting aan!

3. Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) + Google Nest Hub (Gen. 2)

Waar je ook bent, thuis of niet, met de Google Nest app wijzig je de temperatuur in je huis. Zo wordt je met een warm welkom ontvangen in je huis na een lange dag op werk. De Google Nest Learning Thermostat leert van jouw gewoontes, temperatuurbehoeftes en energieverbruik dankzij de Auto-Schedule mogelijkheid. Met de Auto Away functie wordt je slimme thermostaat automatisch uitgeschakeld als je niet thuis bent. Zo heb je in de hand hoeveel energie je verbruikt en dus ook hoe hoog de rekening wordt!

Al je slimme apparaten zijn handig vanaf één plek te bedienen, afhankelijk van wat jij het fijnste vindt. Dit kan via de Google Nest-app zijn, met je stem of via het Google Nest Hub Display. De Google Nest Learning Thermostat en de Nest Hub zijn samen te verkrijgen voor tijdelijk 239,95 euro in plaats van 348,99!

4. Bosch Smart Home Controller II + 8x Radiatorknop II

De Bosch Smart Home Controller II stelt je in staat om al je slimme apparaten te bedienen vanaf één plek. Of dat nu de 8 radiatorknoppen in deze set zijn of buitensirenes en slimme stekkers – je koppelt ze aan de controller. Via internet bedien jij al je apparaten in de app of met spraakbesturing dankzij Siri of Google Assistent.

Is het warm buiten? De door de slimme radiatorknop gemeten temperatuur kan als trigger gebruikt worden om bijvoorbeeld rolluiken naar beneden te laten zakken of de airconditioning te starten. Deze automatiseringen organiseren je leven en zorgen er voor dat je meer tijd hebt voor andere, belangrijkere dingen.

Je haalt de Bosch Smart Home Controller II + 8x Radiatorknop II nu in huis voor 599,95 euro. En vergeet niet de kortingscode BOSCHSH20 te gebruiken. Je ontvangt daardoor namelijk 20 euro extra korting en betaal je nog maar 579,95 euro!

Ontdek alle Smart Home-acties bij tink

Profiteer van nog veel meer Smart Home-aanbiedingen bij tink! Zo klinkt de film van vanavond alsof je in de bioscoop zit dankzij de Sonos One SL Stereo Set + Sub Mini, maar dan vanaf je eigen, vertrouwde bank. Ondertussen open je de deur voor je vrienden zonder van de bank af te hoeven komen door de LOQED Touch Smart Lock + Power Kit en check je of je morgen een paraplu nodig hebt via het Netatmo Premium Set Weerstation.

* Gebruik hiervoor de code LoqedSW10

Niet gevonden wat je zocht? tink heeft nog veel meer deals om je huis slimmer te maken tijdens de Smart Home Dagen. Ontdek ze via de link hieronder en profiteer!

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu