Besparen op je energiekosten? Deze 3 slimme thermostaten zijn nu in de aanbieding (ADV)

17 oktober 2022, 14:00
4 min leestijd
Besparen op je energiekosten? Deze 3 slimme thermostaten zijn nu in de aanbieding (ADV)

Gesponsord door:

tink

Met de huidige energieprijzen verdien je de investering in een slimme thermostaat razendsnel terug. En tijdens de Energie Bespaar Dagen bij tink zijn ze extra voordelig! We zetten de drie beste slimme thermostaat deals op een rij. 

De 3 beste slimme thermostaat deals bij tink

In deze tijden van torenhoge energieprijzen wil je natuurlijk besparen waar je kunt. Dat is met een conventionele thermostaat erg lastig. Die bedien je immers zelf, waardoor je moet gokken welke instellingen het meest zuinig zijn. En als je vergeet de verwarming uit te zetten, loopt de rekening gewoon door. 

Dat is met een slimme thermostaat verleden tijd. Hij leert je patronen en stemt de verwarming daar op af. Als je toestemming geeft, houdt het systeem bijvoorbeeld je locatie bij. Wanneer je de deur uitgaat, schakelt de thermostaat zichzelf automatisch uit. Bovendien berekent hij hoe de door jouw gewenste temperatuur zo energiezuinig bereikt wordt. 

Tot en met 31 oktober ontvang je bij tink hoge kortingen tijdens de Energie Bespaar Dagen. Hieronder vind je de beste slimme thermostaat deals. Bundels van meerdere producten zijn extra voordelig!

Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack

Netatmo Modulerende Thermostaat

Ga je net beginnen met slim verwarmen? Dan is dit de ideale starterskit. Je sluit de modulerende thermostaat van Netatmo eenvoudig aan op je ketel of boiler en begint direct met besparen. Dankzij de individuele radiatorkranen kun je de temperatuur in elke kamer bijvoorbeeld afzonderlijk instellen. Verder geniet je van automatische verwarmingsschema’s en de thermostaat kan zich ook zelf aanpassen aan de buitentemperatuur. Integreer je het systeem in Apple Homekit? Dan bedien je de Netatmo Modulerende Thermostaat eenvoudig met je stem.

Normaal ben je voor de Netatmo Modulerende Thermostaat + Radiatorkraan 6-pack 659,97 euro kwijt. Bij tink betaal je nu tijdelijk slechts 499,95 euro! Heb je nog minder knoppen nodig? Kies dan voor een kleiner pakket en betaal je 309,95 euro.

Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) + Google Nest Hub (Gen. 2)

De Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) is de perfecte slimme thermostaat voor alle Google-fans. Je kunt je verwarming overal ter wereld bedienen en bovendien leert het systeem van jouw patronen. Zo past hij het klimaat in je woning automatisch aan jouw gewoontes aan. Heel makkelijk en je bespaart energie zonder dat je er omkijken naar hebt.

Google Nest Learning Thermostat (Gen. 3) + Google Nest Hub (Gen. 2)

Deze set bevat ook een Google Nest Hub (Gen 2.) Dat is dé centrale voor alle je slimme apparaten. Je sluit de Learning Thermostat er eenvoudig op aan, net als bijvoorbeeld je slimme verlichting. Je bedient de Nest Hub via het ingebouwde scherm, de app of gewoon met je stem.

Voor het pakket met deze twee apparaten betaal je tijdens de Energie Bespaar Dagen geen 348,99 euro, maar slechts 239,95 euro!

Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II

Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II

Met de Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II wordt energie besparen een fluitje van een cent. Je sluit de knoppen aan op je bestaande radiatoren en kunt het verwarmingsproces vervolgens direct volledig automatiseren. Je stelt voor elke kamer bijvoorbeeld een apart tijdschema in, zodat ruimtes alleen verwarmd worden als je ze gebruikt. Dat scheelt al snel vele euro’s. Met de gratis Bosch Smart Home-app hou je alles scherp in de gaten.

Voor de Bosch Smart Home Controller + 5x Radiatorknop II ben je normaal 499,70 euro kwijt. Tot en met 1 oktober betaal je slechts 399,95 euro.

Nog meer aanbiedingen

Naast de bovenstaande deals heeft tink nog veel meer aanbiedingen tijdens de Energie Bespaar Dagen van merkels Bosch Smart Home, Netatmo, Innr en Philips Hue. Wat dacht je van een Innr slimme stekker Zigbee 3.0 4-pack van 99,96 voor 78,50? Daarmee maak je al je oude apparaten, zoals antieke lampen, in een handomdraai slim.

Google Nest

Met een Google Nest Audio Stereo Set haal je twee slimme speakers in huis die samen voor prachtig stereogeluid zorgen. Je betaalt voor dit duo geen 198 euro, maar slechts 129 euro. Dat is een besparing van 35 procent.

Of kies voor een Arlo Pro 4 Spotlight Camera 3-pack + Google Nest Hub (Gen. 2). Met deze camera’s hou je je huis goed in de gaten. Je checkt de beelden direct op je nieuwe Google Nest Hub. Je betaalt nu geen 749,95 euro, maar 449,95 euro voor deze set. Een besparing van liefst 40 procent!

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu