T-Mobile maakt abonnement goedkoper als je voor iPhone kiest

Thomas Haenen
22 maart 2017, 19:11
2 min leestijd
T-Mobile maakt abonnement goedkoper als je voor iPhone kiest

T-Mobile abonnementen zijn net een paar euro per maand goedkoper, als je ze afsluit in combinatie met de aanschaf van een iPhone. De korting geldt bovenop de bestaande T-Mobile acties.

T-Mobile iPhone-aanbieding

Providers bieden wel vaker aanbiedingen aan voor nieuwe abonnementen, maar bij T-Mobile lijken ze zich nu specifiek op Apple-fans te richten. Bestel je een T-Mobile abonnement met iPhone, dan is het tot wel vijf euro per maand goedkoper dan een ‘gewoon’ abonnement. De aanbieding geldt voor elk abonnement met een iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S of iPhone 6S Plus.

OLED-scherm iPhone

Sluit je een tweejarig T-Mobile Go-abonnement af met 1GB aan data, dan betaal je daarvoor 22,50 euro per maand. Tijdens de huidige actieperiode is dat sowieso al iets goedkoper, voor 19 euro per maand, maar met een van de genoemde iPhones betaal je nog minder: slechts 16 euro per maand. Het T-Mobile Go 5GB-abonnement kost niet 30 of 21 euro per maand, maar 17 euro per maand met een iPhone. Voor een 10GB-abonnement betaal je zelfs slechts 20 euro per maand, in plaats van 25 of 35.

In totaal kun je dus tot wel 120 euro besparen over de loopduur van het abonnement. Neem je een eenjarig abonnement, dan moet je overigens een euro bij elk maandbedrag optellen. De actie geldt bovendien niet bij een T-Mobile Go Unlimited-abonnement. Dat heeft altijd dezelfde maandprijs, ongeacht het toestel. Met Go Unlimited kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een vast bedrag per maand.

Vermoedelijk biedt T-Mobile extra voordeel bij de iPhone om beter te kunnen concurreren met andere providers. De iPhone is de populairste smartphone van Nederland. Door een lagere maandprijs aan te bieden bij het toestel zijn de abonnementen van de provider net wat aantrekkelijker.

Een overzicht van de beste iPhone aanbiedingen met T-Mobile abonnement vind je in onze prijsvergelijker. Daarin vind je de laagste prijzen, met of zonder abonnement voor elke iPhone die op dit moment in Nederland verkrijgbaar is. Ook refurbished iPhone aanbiedingen kun je sinds kort vergelijken via iPhoned.nl.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu