Storytel aanbieding: de beste audioboeken luister je 14 dagen gratis

18 juli 2024, 12:52
2 min leestijd
Storytel aanbieding: de beste audioboeken luister je 14 dagen gratis

Attentie, boekenliefhebbers! Ga je binnenkort op vakantie en wil je niet alle boeken meeslepen in de koffer? iPhoned heeft dé oplossing voor je gevonden. Met deze Storytel aanbieding lees en luister je 14 dagen lang gratis naar meer dan 350.00 verschillende boeken.

Lees verder na de advertentie.

Aanbieding: 14 dagen gratis lezen en luisteren

Als nieuwe abonnee van Storytel ontvang je bij het afsluiten van een Unlimited-abonnement nu een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je uitgebreid de tijd hebt om het aanbod te kunnen ontdekken. Neem eens een kijkje in de handige iPhone-app om te ontdekken welke genres en auteurs jou het meest aanspreken, en ervaar zelf het gemak van lezen en luisteren in de Storytel-app

Over Storytel

Met Storytel heb je meer dan 350.000 boeken binnen handbereik. Ervaar het gemak van zowel luisteren als lezen, waar je ook bent. Met slechts een paar tikken kun je jouw favoriete audioboeken en e-books downloaden op je iPhone of iPad. Zo kun je overal genieten van de beste verhalen, of je nu onderweg bent of lekker thuis op de bank zit.

Offline luisteren

Geen internet tot je beschikking? Geen probleem! In de Storytel app heb je de mogelijkheid om boeken te downloaden en vervolgens offline te luisteren, zo heb je altijd een goed boek bij de hand om te luisteren of te lezen.

boek storytel

Wat kan ik lezen en luisteren?

Voorkeur voor een specifiek genre? De kans is groot dat je het boek kunt beluisteren op Stortytel! Van non-fictie en romans tot kinderboeken en misdaadverhalen, er is voor ieder wat wils.

Zo is bijvoorbeeld ook het recent uitgebrachte boek van Royce de Vries, “Ik beloof je dat ik honderd word”, met het geheime logboek van Peter R. de Vries, beschikbaar op Storytel om te beluisteren.

Wat kost Storytel

Om toegang te krijgen tot de uitgebreide bibliotheek van Storytel is een abonnement vereist. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende abonnementen:

storytel

Wat gebeurt er na mijn proefperiode?

Als je besluit om jouw Storytel-abonnement door te laten gaan, hoef je verder niets te doen. Je abonnement wordt automatisch vernieuwd in een Unlimited abonnement zodra de proefperiode is afgelopen. Het maandbedrag wordt vervolgens automatisch elke 30 dagen afgeschreven.

Toch annuleren? Indien je na de gratis proefperiode je abonnement wilt annuleren, raden we aan om het abonnement uiterlijk de dag vóór het einde van de gratis proefperiode te annuleren.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu