De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Met deze Sonos-aanbiedingen ben je helemaal klaar voor het WK 2022 (ADV)

Redactie
27 oktober 2022, 19:00
4 min leestijd
Met deze Sonos-aanbiedingen ben je helemaal klaar voor het WK 2022 (ADV)

Gesponsord door:

tink

Haal nu bij tink verschillende speakersets van Sonos met hoge kortingen in huis. In dit artikel zetten we alle aanbiedingen op een rij zodat jij het WK-voetbal met de perfecte geluidsbeleving kan kijken!

Met een Sonos-speakerset haal je het WK in huis!

Heb je altijd al een draadloos hifi-systeem willen hebben dat je hele woonkamer kan vullen? Kijk dan niet verder dan Sonos! En bij tink haal je tot en met zondag 30 oktober Sonos-speakersets met extreem hoge kortingen in huis. Wees er snel bij, want kortingen op Sonos-speakers zijn er niet zo vaak. En sowieso al niet voor bundels zoals tink ze nu aanbiedt. Bundels zijn over het algemeen namelijk sowieso al goedkoper, dus je profiteert nu dubbel.

Met de speakers van Sonos ben je verzekerd van een uitstekende geluidskwaliteit, zonder dat je hoeft te hannesen met allerlei kabels! De speakers zijn volledig draadloos en eenvoudig aan te sluiten. Met een set van Sonos ben je klaar voor het WK-voetbal eind november! Wil je de Nederlandse fans aan de ene kant van je kamer horen en de die van tegenstander aan de andere kant? Dan ben je met een Sonos-set aan het goede adres. Klik snel op de onderstaande knop voor álle Sonos-aanbiedingen op een rij of lees verder voor onze selectie van de beste deals.

Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre Set – bespaar 647 euro

sonos

Met de Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre Set hoor jij elke bal op de paal en lijken de fans in je huiskamer te zingen. Oftewel: je hoeft helemaal niet naar Qatar, je krijgt met deze speakerset het WK-voetbal in je eigen huis veel beter mee! Dat komt onder andere door de Sonos Sub (Gen 3) die iedere lompe overtreding als een rode kaart laat aanvoelen. De stereo speakers, twee Sonos One SL’s, zorgen ervoor dat jij het echte fluitsignaal van een neppe kunt onderscheiden en de soundbar, die je in het midden onder je tv plaatst, maakt zelfs van de aftrap een heus genot.

Je haalt de Sonos Arc One SL 5.1 Home Theatre Set bij tink normaliter in huis voor 2246 euro. Nu met de WK-deals betaal je voor deze stereoset nog maar 1.599 euro – een korting van 647 euro dus. Aan jou de keuze of je de witte of zwarte variant wilt.

Sonos One SL Beam Sub Mini 5.1 Home Cinema Set – bespaar 237 euro

sonos

De Sonos One SL Beam Sub Mini 5.1 Home Cinema Set bestaat uit een Sonos Beam Gen 2 soundbar, twee Sonos One SL speakers én een Sonos Sub Mini. Ook daarmee creëer je de perfecte voetbal-sfeer in je woonkamer. Deze speakerset heeft wel twee grote voordelen ten opzichte van bovenstaande aanbieding. Ten eerste heeft deze set een kleinere sub, die je gemakkelijker wegwerkt in je huiskamer. De geluidskwaliteit blijft uiteraard wél top! Het andere grote voordeel is de prijs.

Je betaalt voor deze speakerset van Sonos namelijk maar 1396 euro. Zonder de korting van tink betaal je er 1159 euro voor. Dat is een korting van maar liefst 237 euro! Wederom kun je kiezen tussen zwart en wit.

Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set – bespaar 197 euro

Zijn de bovenstaande speakersets iets te veel van het goede, misschien omdat je maar een klein appartementje hebt? Maar wil je tóch graag een stereoset in huis voor het WK-voetbal? Ga dan voor de Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set! Met deze set zijn je vrienden die over de vloer komen alsnog helemaal jaloers op je surround-sound! Je huiskamer omtoveren tot stadiontribune, zonder de hoofdprijs te betalen? De Sonos One SL Beam 5.0 Entertainment Set is de ideale optie voor jou!

Je koopt deze speakerset van Sonos bij tink namelijk niet voor de adviesprijs van 897 euro, maar voor slechts 699,95 euro. Toch een mooie korting van 197 euro! Ook deze speakerset is verkrijgbaar in zwart of wit.

Nog veel meer aanbiedingen van Sonos bij tink

Zeg je smarthome? Dan zeg je tink! Bij tink haal je allerlei smarthome-producten voor een lage prijs in huis! Van slimme thermostaten tot robotstofzuigers, tink heeft (bijna) alles! En zoals gezegd geniet je tot en met 30 oktober van een extra voordelige prijzen op de slimme speakersets van Sonos.

Ten slotte zijn er nog meer configuraties van Sonos-speakers die ook allemaal kortingen hebben gekregen. Zo is de Sonos Arc 3.1 Home Theatre Set 489 euro goedkoper, en de Sonos One SL Arc 5.0 Entertainment Set haal je in huis voor maar 999,95 euro. De Sonos Arc One 5.1 Home Theatre Set krijg je bij tink met een korting van 586 euro! Kortom: met de Sonos-aanbiedingen van tink kijk én luister je het WK in stijl.

Dit is een advertorial: een gesponsord artikel dat door een adverteerder is aangedragen. De inhoud van de advertorial staat los van de iPhoned-redactie en redactionele artikelen op de website. Advertorials zijn herkenbaar aan de titel ‘(ADV)’, de banner in de afbeelding en/of de aanduiding “gesponsord door” en het logo van de sponsor. Meer weten over advertorials en andere commerciële uitingen op iPhoned? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu